Hvordan at reparere en tøj tørretumbler

December 5

At lægge tøjet i tørretumbleren og derefter finde ud af det ikke virker kan være en meget frustrerende situation. Hvad de fleste mennesker ikke ved er at fastsætte en tørretumbler ikke altid skal resultere i et kald til din service-reparation person eller at skulle købe en ny tørretumbler, bare læse disse tips, så du kan reparere en tørretumbler dig selv.

Instruktioner

•Indstil, at tørretumbleren ikke vil køre ved at forsøge at tænde den. Kontroller tørretumbleren er tilsluttet, døren er helt lukket og at timeren er indstillet korrekt. Finde kontakten ved at åbne døren. Tryk på kontakten og frigive det, og hvis det ikke klikker på den skal udskiftes.

•Look inde i tromlen af tørretumbleren hvis en støj er hørt mens den tørretumbler kører. Kontroller tørretumbler for dele, der kan vibrerende eller løs.

•Kontrollér den tørretumbler udluftningsanordning for lint blokeringer hvis den tørretumbler tager for lang tid at tørre tøj. Hvis ventilen går ud tag, kan du overveje at flytte den til et sted hvor det kan forlade hus tæt på tørretumbleren og sørg for det er mindst fire inches lang. Kontroller, at ventilen går udenfor og ikke ind i en mur eller krybekælder.

•Shut off gas ventil, hvis der er en naturgas lugt i nærheden af tørretumbleren. Dette vedrører naturgas tørretumblere kun. Luft ud området omkring tørretumbleren hvis lugten er milde, og lys pilot lys, når luften er klar. Hvis der er en stærk lugt, åbne alle døre for at ventilere huset og få alle udenfor. Sørg for gas levering ventil er slået fra og ringe til brandvæsenet eller din gasleverandør.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke føler sig komfortabel gør reparationer til dine apparater, kontakt en servicetekniker til reparation.
  • Hvis du lugte naturgas omkring din tørretumbler aldrig bruge elektriske afbrydere, lette kampe eller antændes noget, der kan forårsage en eksplosion.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com