Hvordan at reparere en Trane varmepumpe

July 5

Hvordan at reparere en Trane varmepumpe

Trane varmepumper kan holde temperaturen i dig hjem komfortable via et centralt varmesystem. De er ofte del en opvarmning og afkøling system, der omfatter aircondition. Men ligesom alle mærker af varmepumpe, kan det funktionsfejl. Dette kan resultere i værelser, der er for koldt eller varmt. De fleste reparationer kan være lavet af en boligejer eller en licenseret professionel, der har specialiseret sig i varme- og kølesystemer. Dog kan gør reparationer selv spare dig tid og penge. Reparationsprocessen blot indebærer nogle fejlfinding og tilsvarende rettelser til de fundne problemer.

Instruktioner

•Kontrollér filtre af den centrale air system for oprustning og debris. Begrænset luft-flow kan forårsage varmepumpe til at fungere korrekt. Det kan muligvis ikke fornemmer stuetemperatur, hvilket resulterer i tænde og slukke på forkerte tidspunkter. Fjern de paneler, der dækker filtrene af nysgerrige dem fra væggene med fingrene eller en flad skruetrækker. Skub filter fra indehaveren. Indsæt en ny eller renset filter i den placering, hvorfra du har fjernet den gamle filter. Erstatte panelet udluftning ved at trykke det ind i væggen, indtil metalclipsene snap på plads.

•Test funktionaliteten af termostaten styre varmepumpen. Hvis termostaten er forkert læsning temperaturen i et rum, vil varmepumpen ikke korrekt tænde og slukke. Forlade et termometer i rummet af muligvis brækket termostaten i mindst 30 minutter. Placere termometer i nærheden af termostaten. Sammenlign temperaturen læsning om termostaten og termometeret. Hvis de ikke er den samme, udskifte termostaten.

•Opkald en licenseret opvarmning og afkøling specialist for at kontrollere niveauet af kølemiddel i varmepumpen. Lave niveauer kan forårsage pumpen til at køre ineffektivt og ikke opnå den korrekte temperatur. En professionel kan opkræve eller refill, kølemiddel i varmepumpen.

•Find ud alder af varmepumpen. Varmepumper har typisk en levetid på 10 år. Hvis varmepumpen er ældre og funktionssvigt mens filtre og termostaten er i fin orden, det kan være bedst til at erstatte hele varmepumpen. Efter 10 år dækker en garanti ikke dyre reservedele.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com