Hvordan at reparere en udtørret bære hud tæppe

August 30

Hvordan at reparere en udtørret bære hud tæppe

Enhver tæppe fremstillet af animalsk hud er modtagelige for skade, især hvis tæppet bliver brugt på jorden i stedet for til visning. Hvis en bære hud tæppe ikke er ordentligt plejet, vil huden under pelsen tørre. Tørrede hud på et tæppe kan gøre tæppet knæk og rive. Reparere din bære hud tæppe ved det første tegn på skader til at forlænge levetiden af dit tæppe. Hvis dit tæppe er svært beskadiget, skal du kontakte en konservator, som er kvalificerede i at reparere bære hud tæpper.

Instruktioner

•Purchase en conditioning olie fra en konservator eller en pels forhandler. Vælg en olie eller conditioning produkt, der er sikker at bruge på bear hud. Købe en flaske, der har mere end én ansøgning, fordi flere programmer kan være nødvendigt på en meget udtørret tæppe.

•Lay tæppe fladt med skindsiden opad. Anvende conditioning olie ifølge producentens anvisninger og lad det suge ind i huden. Anvende en ekstra pels, hvis det er nødvendigt at gøre huden smidig igen.

•Undersøg skindsiden af tæppet for revner eller tårer. Små revner og tårer skal være bødet for at forhindre dem i at få større.

•Thread en nål med en tråd, der passer til farven på pelsen. Sy sammen i huden i revet områder, være omhyggelig med at holde huden selv og glat. Tie off tråden og klippe tråden når du er færdig med at sy.

•Purchase en udstopning epoxy fra en konservator eller konservering levere butik. Udstopning epoxyer er designet til at lime sammen hud på tæpper. Hvis der er en halvtosset område på dit tæppe, glatte det med udstopning epoxy. Påfør epoxy ifølge producentens anvisninger og lad det tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com