Hvordan at reparere en ujævn skorstenen

January 5

Hvordan at reparere en ujævn skorstenen

Hvis du har en ujævn hearth omkring din pejs, kan du løse det og gøre det glattere ved at erstatte nogle af sten eller mursten, der er i skorstenen. Det første skridt er at finde det område, hvor skorstenen er ujævn ved at teste jævnhed med et niveau. Herfra kan du bestemme, om du har brug at bryde fra hinanden hele skorstenen.

Instruktioner

•Sæt et niveau på tværs af skorstenen-basen. Hvis boblen er i midten af skiven, så er gulvet niveau. Hvis det er til højre eller venstre, er det i det mindste lidt uensartede.

•Survey udseendet af skorstenen til at lokalisere mursten og fliser, der stikker ud højere end andre.

•Lay en dråbe klud hen over gulvet omkring skorstenen. Break apart skorstenen fliser eller mursten med en økse. Helt klart fliser eller mursten fra skorstenen.

•Mix sammen et parti af thinset mørtel og latex tilsætningsstof med en blanding af bore, som du kan købe fra et hjem byggeri levering butik. Bland disse materialer i en spand efter pakke instruktioner. Dyp en murske i blandingen og sprede det på tværs af den nøgne betonfundament, gør skorstenen selv. Lad blandingen tørre natten over og derefter teste jævnhed med niveauet igen.

•Spread mere thinset og latex additiv på skorstenen med en murske. Skrab lag med hakket side af murske, således at det gør linjer i thinset-latex lag. Tryk på fliserne ind i skorstenen. Tør væk overskydende thinset med en fugtig svamp og lad stof til tørre natten over.

•Spread injektionsmørtel over fliserne med en cementmørtel float, og sørg for at trykke på injektionsmørtel mellem de flise fuger. Skrabe væk overskydende og tillade injektionsmørtel tørre omkring en time, eller indtil den er fast at røre. Fugt en svamp og tørre væk overskydende injektionsmørtel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com