Hvordan at reparere en utæt Mastercool Evap

April 25

Hvordan at reparere en utæt Mastercool Evap

Mastercool køleskabe bruger kølemiddel til at blæse luft på tværs af en fordamperfladen. Denne coil afkøler luften mens komprimere det. Når du har en lækage i din fordamperfladen, luften ikke vil være i stand til at køle og den magt er nødvendig for at køre enheden vil spike. Når du har repareret lækagen, vil enheden begynde at køle maden igen. Du behøver ikke at være en HVAC tekniker til at få din fordamperfladen fungerer korrekt; Du kan gøre det selv med lidt besvær.

Instruktioner

•Tag køleskab fra stikkontakten i væggen. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne panelet service dækker fordamperfladen fra enhedens bagside.

•Pop klemmer ud af fordamperen spole med en kærv skruetrækker. Du kan finde lækagen på spolen. Bent eller bristet steder er No. 1 mistænkte. Anvende en flydende sæbe til stedet og kigge efter bobler, som angiver en lækage.

•Rengør rende med sandpapir. Fjern eventuelle flager eller støv i nærheden af materialet. Tør ned rende med en ren klud.

•Tilslut en vakuumpumpe til service ventil på køleskabet, fundet på bunden af enheden. Tryk på epoxy til lækagen, og wrap epoxy rundt omkring den utætte rør. Lad epoxyen tørre i tre minutter.

•Drej på vakuum gauge og afløb coil til 10 tommer kviksølv vakuum. Vakuum vil bringe al luft ud af systemet. Saml køleskabet og derefter sætte det tilbage i en stikkontakt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com