Hvordan at reparere en værelse stol

September 13

Der er to grundlæggende typer af typiske stole i de fleste hjem. Stolens dinette og spisestue stol. En dinette stol har normalt ben, der klæbes fast til sædet. En spisestue stol vil have mere oprejst og parallelt ben, der passer ind i undersiden hjørnerne af sædet. De er ofte skruet ind i hjørnerne med blokke. Sæder i spisestue stole fjerne ofte med skruer. Den første ting at gøre med en stol, der vakler, men har alle sine dele i god form er at tage det fra hinanden og gøre tingene stramt igen.

Instruktioner

•Applicer maler tape til hvert stykke af stolen. Mærke hvert ben, hver fælles, hver cross medlem, hvert hjørne og hvert stykke med en sharpie. Være grundig. Ting kan se ens, men det er sandsynligt, at hvert stykke af stolen er anderledes i nogle måde. Markere lille guide linjer hvor hvert stykke linjer op med det stykke, det forbinder med at bruge en vaskbar pen, så du kan fjerne mærket senere.

•Løsn stolens ben og separate stykker. Bruge en kølle forsigtigt til at løsne og fjerne stykkerne. Placere disse på en velordnet måde. Hvis et ben er solid, efterlade det alene.

•Scrape fra gamle lim på dyvler og tons med en lommekniv. Skrab langs overfladen til rent træ uden at fjerne enhver træ. Rens de modtagende huller, at fjerne bare limen.

•Tør passer stolen. Sætte stolen tilbage sammen med ingen lim. Dette vil tillade dig at sørge for alle leddene er ren og der er ingen grater eller problemer med træ.

•Pour hvid lim i en engangs beholder. Med en vatpind, anvende en film af lim rundt om enderne af de bårer, der går mellem benene. Anvende lim ind i hullerne i benene og passe bårer ind i benene. Så sørg for du lægger de korrekte bårer til de korrekte huller på benene. Du bør ikke have overskydende lim kører ned ad benene. Lim og indsætte benene i sædet. Dette kan være en stram pasform. Bruge hammer til at trykke ben i sikkert.

•Klippe tre one-fods sektioner af 5/8-inch dyvel stang med en hånd sav. Købe en lille spole af skærf ledning. Dette er en særlig type af vævet bomuld reb, som bruges til at holde skærf vægte i antikke windows. Få den største størrelse af rammen ledning du kan finde. Vende din stol oprejst på et fladt gulv. Skære skærf ledningen stor nok at kredsen stolen. Binde enderne af skærf ledningen til midten af en dowel stang og twist stang som et reb klemme. Stramme indtil tons sidder godt. Vinkel dyvel stang så det kan ikke fortrydes. Aftørre eventuelle overskydende lim med vand og en klud og lad limen tørre grundigt.

•Saml en formel spisestue stol ved limning og vedhæfte den forreste jernbane til de to forreste ben. Lim og vedhæfte side bårer og sideskinner i forbenene. Lægge stolen på ryggen. Linje op de båre og side skinner med huller i den igen ben. Lim og mallet bårer og skinner ind i hullerne. Indstil stolen oprejst. Bruge to skærf snore og dyvler. En omkring skinnerne, en omkring bårer. Stramme dyvler jævnt og aftørre overskydende lim. Udskift din hjørne blokke på undersiden hjørner af stolen, når limen er tørret i mindst 24 timer.

•Aftør off alle mærker. Fjern eventuelle tape og re-installere gader og pladser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com