Hvordan at reparere en værktøjskasse lås

October 25

Hvordan at reparere en værktøjskasse lås

Ligesom din hoveddør bruger låsen på din værktøjskasse en nøgle. Den nøglen tænder ramte en række pins inde for lås rysteapparatet. Dette tillader lock til at aktivere og trække, så du kan åbne værktøjskassen. Undertiden mislykkes benene og tumbler på grund af snavs og snavs ind i den centrale hul. Værktøjskassen nøglen, sig kan også overføre udenlandske elementer i samlingen lås, som hindrer lock's evne til at fungere korrekt. Løse dette problem ved at smøre den afløse bevægelige dele med grafit pulver.

Instruktioner

•Fjern fælles landbrugspolitik på pudret grafit flaske og snit applikator spidsen med en saks. Skære applikator tæt på toppen, da applikator er tilspidset. Jo lavere skærer du, den bredere åbning. Du har brug for en lille åbning for at indpasse applikator i værktøjskassen Nøglehullet, som er mindre end standard dørlåse eller bil dørlåse.

•Sæt applikator i værktøjskassen nøglehullet og hold grafit flasken i en vinkel på 30 grader. Squeeze flaske let to gange.

•Sæt værktøjskassen nøglen i låsen og begynder at dreje. Fortsæt med at flytte nøglen inde i låsen, indtil låsen begynder at vende. Fortsætte med at åbne og låse værktøjskassen flere gange til at hjælpe grafitten settle.

•Tilføj mere grafit i tilfælde låsen undlader at løsne. Gamle værktøjskasse låse kan have betydelig oprustning inde i lås forsamling, især siden typisk værktøjskasse opbevaring områder såsom garager indeholder snavs og andre oprustning, der kan nemt indtaste Nøglehullet.

•Rengør alle adgang pudret grafit med et rent håndklæde. Hvis problemerne fortsætter, skal du kontakte din lokale Låsesmed for at diagnosticere problemet. En hel udskiftning af værktøjskassen lås og nøgle forsamling kan være nødvendigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com