Hvordan at reparere en vaskemaskine med kurven ikke bevæger

June 5

Din vaskemaskine har en kurv, der propaganderer frem og tilbage under vask. Når omrører ikke flytte, flyde vand ikke gennem tøjet ordentligt. Der er et par dele, der gør den omrører arbejde, herunder sikkerhedsudstyr, der holder omrører flytter sig, hvis låget ikke er lukket ordentligt. Ordentlig fejlfinding vil hjælpe dig med at isolere den del forårsager kurv problemer og føre dig til den rette reparationsløsning.

Instruktioner

•Tag vaskemaskinen.

•Lift op låget af maskinen og inspicere fanen plast, der går ind i slidsen. Hvis det er brudt eller bøjet så låget ikke lukkes korrekt, skru fanen fra låget ved hjælp af en skruetrækker og erstatte den.

•Tag forsiden af din vaskemaskine. Denne proces afhænger af modellen. Fjern skruerne fra kontrolpanelet til en top lastning maskine og skub en spartel under begge sider af panelet til at springe. Fjern skruerne langs siderne af vaskemaskinen og trække forsiden af enheden frem til at frigive den. Fjern skruerne fra frontpanelet på en front, lastning maskine, samt skruer langs den forreste, at løsne frontpanelet. Adskille blår stykker af selen ved at trække dem fra hinanden og finde computerlågets skydeknap. Sætte et voltmeter til "X 1" indstilling og placere en sonde på hver terminal. Hvis du ikke får en nul læsning eller infinity tegn, erstatte parameteren.

•Locate motoren med forsiden af maskinen ud. Motoren ligger i nærheden af vandpumpe, som har flere slanger kommer ud det. Lirke op klip på motorhuset dækslet, og fjern det. Fjerne boltene holder motoren på plads. Find den motor kobling på bagsiden af motoren. Adskille de tre diske af koblingen og inspicere dem for revner eller slid. Udskift koblingen, hvis beskadiget.

•Undersøg drev bælte kommende form motor for revner eller brud. Erstatte det, hvis nødvendigt, fodre den omkring tromlen og motor efter fodring diagrammet udskrives på mærkat i nærheden af motoren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com