Hvordan at reparere en Vinyl tørretumbler udluftningsanordning

November 24

Tørretumblere skal være ventilerede for at holde varm luft ud af rummet hvor tørretumbleren er beliggende. Tørretumblere arbejde af cirkulerende luft inde i tromlen, trækker frisk luft ind i tromlen med en fan over en radiator. Luften bliver fugtig og er tvunget ud gennem ventilen. Kombination af luft og fugt kan forårsage den tørretumbler udluftningsanordning at blive halvtosset gennem regelmæssig og kontinuerlig brug. Dette kan repareres med et par materialer.

Instruktioner

•Rengør den tørretumbler udluftningsanordning grundigt ved at kombinere en del trinatriumphosphat i fire dele vand i en spand. Brug en svamp til at tørre ned den tørretumbler udluftningsanordning at få alle de støv og fnug ud. Lad ventilen lufttørre derefter.

• Hold et stykke af vinyl i matchende farve til den tørretumbler udluftningsanordning at måle størrelsen af hullet eller rive. Skære vinyl patch til at overlappe tåre eller hul med 2 inches på hver side med en saks.

•Squeeze vinyl lim på bagsiden af vinyl patch og omkring hul eller rive på den tørretumbler udluftningsanordning. Straks trykke på patch over tåre eller hul, dækker det helt. Hold med hånden på plads, at trykke på fast for omkring to minutter.

Tips & advarsler

  • Overvåge patchen for de næste par timer efter at gøre reparation, lejlighedsvis kontrol for at sikre det ikke skræl væk eller falde ned. Tillad vinyl lim til at indstille og hærde i mindst 24 timer før ved hjælp af tørretumbleren, da varmluft kan forårsage patch til at komme løs.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com