Hvordan at reparere et hul i en gips væg

August 7

Det tager ikke lang tid at banke hul i en gips væg, men den samlede tid til hul reparation vil dække tre dage. Dette indebærer ventetid til at tillade lag af lappe at tilstrækkeligt tørre. En glat lappet og malet hul i en gips væg bør ikke være synlige bagefter og bør ikke forstyrre udseendet af væggen. Pudsprofiler og gips vægge udgør ældre huse, især. Tremme er en tynd stribe, ofte af træ. Rækker af dette træ give opbakning til gips.

Instruktioner

•Chip væk løs og beskadigede gips på indersiden omkredsen af hullet ved hjælp af en kolde mejsel og en hammer. Træk forsigtigt ud af snavs. Skære indersiden kanter af hullet med en hobbykniv, gør hullet bredere i bunden, dernæst til tremme, end ved overfladen.

•Våd en svamp med vand. Dæmpe tremme bag gips og den indvendige overflade af hullet ved hjælp af svamp. Bland den lappe gips i en spand ifølge producentens anvisninger. Udfylde hullet med lappe gips ved hjælp af en spartel. Anvende det til inden for 1/4-inch af overfladen af den færdige væg. Tillad 24 timer for den lappe gips til tørre.

•Mix en anden spand af lappe gips efter brugsanvisningen. Fugt en svamp og dæmpe det første lag af gips inde i hullet. Anvende et andet lag af lappe gips på toppen af først ved hjælp af en spartel. Køre kanten af en tømrer pladsen ned på væggen, på tværs af hullet, at glatte gips, således at det flugter med den færdige væg. Vent 24 timer for patch til tørre.

•Glatte ned nogen bump i den lappe gips, at tørrede på væggen omkring udenfor omkredsen af den lappe benytter fint sandpapir. Anvende en glat lag af drywall fælles sammensatte over den lappe benytter en gipsvæg kniv. Sørg for sammensat er glat med omegn i væggen især omkring kanterne af sammensat. Vent 24 timer for at tørre.

•Sno et stykke fint sandpapir omkring et træ blok. Sand tørrede drywall sammensatte at skabe en glat overflade. Male patch til at matche de omgivende væg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com