Hvordan at reparere & fejlfinding køle & aircondition

August 9

Hvordan at reparere & fejlfinding køle & aircondition

Afkøling spørgsmål i dit hjem kan tage mange former, og måske de to mest at trykke på typer af afkøling mekanismer er aircondition til at holde dig og din familie kølet og køling for at holde de produkter, der feed du fra fordærves. Hvis nogen af disse mekanismer ophører med at arbejde, uanset af hvilken grund vil i dit hjem, så du være generet--gennem enten overskydende varme eller spildt penge gennem forkælet varer - så det er tilrådeligt at have knowhow til at løse fælles problemer hurtigt.

Instruktioner

Køleanlæg

•Kontroller at dit køleskab er faktisk korrekt indstillet til arbejde brug. Dette betyder, at kontrollere det grundlæggende, der ofte kan glide folks bevidsthed. Sørg for, at enheden er sluttet til en aktiv kilde til magt, at døren er tæt lukket og der findes ingen lækager.

•Beskyt dit køleskab fra overophedning ved at sikre, at dit køleskab har ordentlig luftstrømmen; for at gøre dette, skal du holde flere inches af åbne rum både bag og over det. Til de samme formål, skal du rense beskidt kondensator spoler, fundet på bagsiden af køleskabet, da de kan forårsage enhed til at overophede.

•Undersøg afløb gryden af dit køleskab, hvis du opdager en lækage i din enhed. Dette kan være fra en tilstopning i afløbet, forårsager pan til overløb.

Aircondition

•Kontroller, at termostaten faktisk er indstillet til en lavere temperatur end temperaturen i rummet. Ellers er mange klimaanlæg programmeret til at afskære, som de ikke længere skal køle rummet. Denne pludselige cutoff kan nogle gange forveksles med en fejlfunktion i leveringsomfanget.

•Kontrollér, at der er en klar luft flow til luften fra aircondition-enhed. Rengør eller udskift luftfilteret, hvis det er snavset. Også kontrollere for forhindringer i luftindtaget.

•Tjek for eventuelle lækager, der kommer fra bunden af din aircondition-enhed. Dette kunne indikere brudte segl, der skal erstattes eller en beskidt spolen, der er frosset; i hvilket tilfælde du bør slukke for enheden i omkring tre timer at tø spolen.

•Syn inspicere fan for korrekt drift hvis du ikke får luft fra din enhed; gøre dette ved at dreje fan i hånden--vingerne bør fortsat spin på deres egen for omkring fem sekunder. Manglende evne til at opnå dette ofte angiver, at lejerne går ud og ventilatoren skal udskiftes.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com