Hvordan at reparere min Kenmore Performer støvsuger, der har en brændende lugt

February 19

Ligesom andre støvsugere, når en Kenmore Performer støvsuger har en brændende lugt under brug, er det generelt slidt bælter. Disse bælter, lavet af gummi, spin ruller i bunden af det tomrum, at tillade tomrummet at vælge op snavs fra gulvet. Når hår, strenge fra stof eller andre lange emner indhyllingsafstand ruller af Kenmore Performer vakuum, forårsager det de valser for at holde, som fører bælter til brænde. Den eneste måde at reparere vakuum er at erstatte Bælterne.

Instruktioner

•Tag Kenmore Performer støvsuger fra stikkontakten i væggen. Pressemeddelse af håndtag med din mund og lå håndtaget på gulvet. Vend enheden, således at du kigger på bagsiden af enheden med bunden af vakuum pegende opad.

•Tag dækslet over roller på bunden af Kenmore vakuum ved først at fjerne skruerne med en skruetrækker, og derefter trække dækslet til direkte mod dig. Grib bælte i den ene ende af rullen og forsøge at skubbe det ud i slutningen af rullen. Hvis hår og streng er svøbt omkring rullen, forhindrer det i at bevæge sig, bruge et par saks til at skære hår og strenge gratis. Skiftevis, skære bæltet, selv som det gonna være smidt ud alligevel.

•Tag bælte fra anden enden af rullen, skære væk hår eller strygere, hvis nødvendigt. Bemærk metal stykke, at bunden af selen er viklet rundt i bunden af vakuum.

•Throw bælter væk og tage rulle ud af bunden af vakuum. Ren alle hår og strenge af rullen ved at skære dem fri med en saks og derefter udpakning dem fra rullen.

•Læg en ny bælte i metal stykke bemærkede i trin 3, og placere rullen tilbage til sin plads i bunden af vakuum. Trække hårdt på bælte til at strække det lige nok til at indhylle omkring slutningen af rullen; Hold en hånd på rulle, til at holde det på plads.

•Sno den anden bælte i metal stykke på som den oprindelige bælte var tilsluttet. Træk anden enden af bæltet op til wrap omkring rullen.

•Sæt dækslet tilbage på bunden af vakuum. Returnere skruerne til deres huller til at sikre dækning i sted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com