Hvordan at reparere mit køleskab, der ikke fryse isen eller få meget koldt

October 16

Hvordan at reparere mit køleskab, der ikke fryse isen eller få meget koldt

Køleskabe holde maden frisk i længere ved at opretholde en konsekvent lav temperatur, der afskrækker mad fordærv. Du vil finde din mad byttet hurtigere i et køleskab, der ikke køle ordentligt. Icemaking kan også være svært, hvis fryserum er også alt for varmt. Løsningen en køle problem med dit køleskab vil involvere reparation eller udelukker de mest almindelige årsager til problemer.

Instruktioner

•Indstil køleskab og fryser rum til en køligere indstilling for enten interne drejeknappen eller ekstern digital kontrol, afhængig af din model. Mange ældre køleskabe og frysere er reguleret af en dial fastgjort på indersiden af kabinettet, mens nogle nyere modeller har digital temperaturstyring. Dit køleskab skal være så tæt på 37 grader Fahrenheit (2 grader Celsius) som muligt. Frysere bør være 0 F (-17 C). Brug en koge termometer til at indstille temperaturen, hvis dit køleskab ikke har digitale kontrol. Tillad 24 timer for hver temperatur ændring træder i kraft. Indstillingen af højere tal eller bogstav, den køligere køleskab eller fryser.

•Kontroller, at køleskab og fryser dørene kan lukkes helt. Store elementer inde i døren af køleskab eller krukker og flasker på hylderne kan holde døren lidt åben, så kølig luft at undslippe og den indre temperatur til at stige. Omorganisere dit køleskab og fryser så dørene kan lukke og formen pakninger en tæt forsegling, at holde rumtemperaturen luft ud og kølig luft inde.

•Ændr hvordan du bruger køleskab og fryser, åbne døren mindre hyppigt og at sikre, at alle fødevarer er afkølet til stuetemperatur inden køling. Kølig luft er tilladt at undslippe hver gang køleskab eller fryser er åbnet, hvilket betyder, at apparatet har til at arbejde hårdere til nedkøling af mad. En mangel på kold luft kan være forårsaget af hyppig døråbningen samt opbevaring af varm eller varmt mad. Tillad altid din kogte retter afkøle til stuetemperatur før frysning eller køle.

•Undersøg køleskabet og fryseren pakninger for tegn eller skader eller korrosion. Kold luft kan undslippe apparatet, hvis pakningen er split eller mangler steder. Pakninger skal være fastgjort på alle punkter rundt i kanten af døren og give en lufttæt forsegling mellem indre af apparatet og luften stuetemperatur. Sørg for at pakninger ikke forhindrer, at døren lukker hvis de er løs.

•Consider flytter køleskab og fryser til et køligere sted i dit hjem, væk fra apparater såsom tørretumblere og ovne. Køleskabe skal have mindst en tomme plads på alle sider for luften kan cirkulere. Hvis apparatet er tæt på en varmekilde som en ovn, tørretumbler, radiator eller pejs, må det kæmpe for at køle ned tilstrækkeligt. Varmt vejr kan også forårsage køleskab og fryser til at varme op. Placer apparatet i et køligt område af dit hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com