Hvordan at reparere revner & forringelse af betonfundamentet

October 16

Foundation revner kan være et alvorligt problem. De fleste små fejl kan nagelfast billigt og kan forhindre en lille problem bliver dyrt og farligt.

Instruktioner

Reparere en knæk

•Vurdere dit problem. Små revner kan hvis fanget i tide behandles at undgå alvorlige problemer og til at holde vand lækage opstår. Hvis revnen er mere end et par fod i længden eller er alt for dybt eller mere end en fjerdedel tomme i diameter, konsultere en professionel, før du forsøger eventuelle reparationer.

•For en lille revne, brug din skruetrækker til chip væk eventuelle overskydende beton omkring knæk hen til sikre, at din fylde kan trænge ind i hullet. Slippe af løs beton, der allerede er svækket eller brækket omkring knæk.

•Next, tage din stålbørste og krat væk løs sediment og snavs. Simpelthen pensel i og langs brudlinje til at fjerne overskydende. Derefter tage en slange og rense brudlinje. Dette sikrer, at din fylde tager til cement lettere. Vente på området for at tørre.

Hvis revnen er allerede utæt vand gennem fonden, kan det være nødvendigt at konsultere en professionel, da dette er en klar indikation af, at skyld løber gennem hele fundamentet.

•Efter din brudlinje har tørret, forberede din beton. Du kan enten bruge et konkret lappe sammensatte fyld blandet med latex eller købe en Silikoniseret latex konkrete caulking. Begge er let tilgængelige på din lokale hardware butik. Latex tilsætningsstof er nødvendigt at holde sammensat fleksible og hjælpe konkrete fra hævelse under tørringen, som kan forårsage dit problem at blive værre.

•Anvend en caulking pistol eller kit kniv til at fylde din knæk, sikre, at du udfylde knæk og ikke bare dække det. Hvis du bruger en fugepistol, tvinge løsningen til bredden af revnen og langs hele længden. Caulk udvider for at udfylde knæk, latex løsning at sikre for udvidelse og sammentrækning under skiftende vejrforhold. Bruge en murske for at flade din sammensatte langs foundation væg. Tør overskydende for en glat finish.

•Larger revner kan forårsage vand til at sive ind i kælderen eller foundation gulv og normalt ikke kan fastgøres med normal latex beton udfylde sammensatte. Du kan bruge en sand og konkret fylde for en bedre gribende, som kan anvendes de samme som latex løsningen, men udvide vand eller et skiftende fundament kan både forårsage dine knæk hen til udvide uanset.

Det kan være nødvendigt at bruge en polyurethan skum, som blander sig med vandet og udvider den hele skyld. Polyurethan udvider på begge sider af foundation, breder sig til jorden for at sikre, at den hele knæk har været ordentligt forseglet og vandtæt. Polyurethan skum bør kun anvendes, når grundlaget er blevet inspiceret af en professionel til at sikre, at fejlen ikke er forårsaget af en ujævn foundation.

Tips & advarsler

  • Hvilken som helst knæk større end en fjerdedel tomme i diameter, eller hvilken som helst knæk, der vokser i størrelse, bør vurderes af en professionel for strukturelle problemer i relation til instituttets bevægelse. Forsøg ikke selv at reparere sådanne revner.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com