Hvordan at reparere revner, hvor to vægge mødes

March 2

Hvordan at reparere revner, hvor to vægge mødes

Små revner langs hjørnet af drywall eller den fælles, hvor to vægge mødes, er mere af en skamplet for byen end en fare. Men medmindre fast, disse revner kan blive større og udvide til de resterende vægge, der tjener som en sikkerhedsrisiko. Forårsaget på grund af en række forskellige årsager, såsom afregning af husets fundament eller et uheld banke af et stykke af møbler, er revner nemme at reparere med fælles sammensatte uden at søge professionel hjælp.

Instruktioner

•Brug en støvmaske og Skrab revnen i væggen hvor de to vægge mødes ved hjælp af en maling skraber til at fjerne løs maling og sammensatte.

•Sæt spidsen af en hobbykniv gennem båndet i hjørnet af muren, 3 inches over hvor knæk starter. Udvide snit omkring knæk af 3 inches at score eller skitsere det.

•Klippe løs drywall båndet inden for de scorede eller skitserede hjørne af væggen med kniven. Skrabe overfladen for at helt at fjerne tape og gamle sammensatte.

•Spread 1/8-tommer lag af drywall sammensatte over hjørnet af drywall ved hjælp af en gipsvæg kniv. Udvide sammensat omkring knæk af 3 inches.

•Klap en længde af papir tape på langs i halve og Placer det over sømmen mellem de to vægge, direkte over den våde sammensatte. Lavere båndet over sammensat og tryk det ydre på hver side fra midten. Lægge konstant pres, når du trykker på båndet med kniven så du klemme ud stof på begge sider. Lad tape tør for den tid, der er angivet på etiketten, da hvert mærke har en forskellig tørretid.

•Applicer en anden frakke af fælles sammensatte ved hjælp af en murske, men udvide det over kanterne af den tidligere frakke af 4 inches. Anvende det på en væg først og lad det tørre grundigt før du anvender det på anden væg.

•Applicer en tredje og endelige frakke af sammensatte over den fælles, men taper kanterne af 6 inches. Udvide kanter yderligere langs knæk med hver frakke hjælper de midlertidige kanter forsvinder. Lad én sidevæggen tørre før du anvender stoffet over den anden.

•Sand overfladen af sammensat med 100-sandkorn sandpapir når det tørrer. Prime den reparerede del af væggen før du anvender den nøjagtige nuance af maling som den omgivende væg overflade.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com