Hvordan at reparere revner i et Cement gulv

August 14

Hvordan at reparere revner i et Cement gulv

Cement gulve kan knæk eller bryde efter års slid og ælde. Reparation af revner i cement gulv er en simpel procedure men kan udvide til en tre-dages projekt, som cement har brug for tid til helt tørt før det anvendes igen. Hvis du ønsker at reparere revner i din cement gulve, planlægge projektet på forhånd at sikre, at ingen bruger ordet i tre til fire dage efter reparationen. Du bør også sikre, at temperaturen er korrekte for cement reparationer.

Instruktioner

•Kontrollér temperatur før du starter reparationer. Spørg Builder er overskyet og fugtigt vejr med en temperatur på 55 grader Fahrenheit det ideelle tidspunkt at reparere cement gulv revner. Hvis vejret er for varmt, den cement sammensatte bruges til at reparere knæk kan tørre op for hurtigt og dette kan resultere i ujævn gulvoverflader.

•Læs etiket instruktioner på cementen sammensatte. Følg altid instruktionerne på pakken, som cement blandinger kan variere meget. Eksempler på cement forbindelser omfatter Epoxy Crack Filler, PipeTite hul fyldstof eller CrackWeld gulv reparation. Bland en lille mængde af stof, som det vil tørre, hvis det ikke anvendes inden for 20 minutter efter blanding.

•Applicer cement sammensatte ned i revnen, ved hjælp af den omrøring træpind. Bruge en efterbehandling værktøj for at skrabe cement rester fra knæk. Værktøjet finish vil forlade cement gulv overfladen selv og glat. Gentag proceduren for hver knæk du vil reparere.

•Klippe et stykke plastic store nok til at dække revner har du bare repareret. Hvis revner er langt fra hinanden, skåret flere stykker af plast. Sted plastik på gulvet, så revner er helt dækket. Brug betonblokke til at holde plastik på plads. Placer de konkrete blokke på hjørnerne af plast, sikrer, at blokkene ikke på knæk, selv.

•Lad plastik på gulvet i tre til fire dage, mens cement sammensatte tørrer. Give skygge for revner, hvis solen er direkte på cement, at sikre ordentlig tørring og indstilling.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com