Hvordan at reparere revner i glasfiber Jacuzzi

June 19

Hvordan at reparere revner i glasfiber Jacuzzi

En revne i din glasfiber Jacuzzi kan føre til vand lækage, der vil både beskadige overfladen under jacuzzien og korroderer potentielt Jacuzzi udstyr under karret. Heldigvis kan du reparere et knæk i din glasfiber Jacuzzi ved først at fastlægge hvilken type af glasfiber din Jacuzzi er lavet af og derefter reparere knæk med passende Jacuzzi reparation kit.

Instruktioner

•Indstil om din Jacuzzi er lavet af akryl eller gelcoat glasfiber. Akryl jacuzzier dannes ved opvarmning materiale, støbning det i den ønskede form og derefter belægning overfladen med glasfiber. Gelcoat Glasfiber er lavet af polyester harpiks, der er støbt, farvede og derefter forstærket med glas partikler. Ring til din Jacuzzi producent eller søge selskabets hjemmeside. Eller brug P320-sandkorn sandpapir til forsigtigt gnide knæk i din glasfiber Jacuzzi og derefter lugte sandpapir. Akryl er lugtfri, men ikke gelcoat.

•Vælg en badekar og bruser Reparation kit, der matcher din Jacuzzi overflade og farve.

•Anvend en spartel til at forsigtigt hule ud revnen i din Jacuzzi, før du opretter en rille i 1/16 til 3/16 tomme dyb. Tør området ren med et stykke køkkenrulle og derefter wrap spartel med P-320 sandkorn sandpapir til at udjævne inde i rillen. Sand den omgivende overflade også at let glat væk overgangen fra reparation boblebad.

•Rengør reparation boblebad med neglelak remover til at fjerne fedt eller olierester fra sæber eller kroppen cremer og voks rester fra sandpapir.

•Tape startområdet reparation med malere tape for at beskytte den omgivende Jacuzzi overflade. Glasfiber reparation gel vil obligation til alle udsatte områder.

•Sæt din støv maske på og ventilere arbejdsområdet hvis det er muligt. Bland glasfiber spartelmasse med hærder som anvist på din Jacuzzi reparationssæt. Brug en skål og en hård træpind til en grundig blanding.

•Fyld jacuzzien reparere område med glasfiber spartelmasse ved hjælp af en spartel. Tryk ned med en kniv til at pakke glasfiber spartelmasse ind i rillen. Tørre spartel med et stykke køkkenrulle, og derefter glat Jacuzzi reparation området for at fjerne enhver pukkel.

•Anvend en hårtørrer til at fremskynde tørring af glasfiber spartelmasse. Vent en time, og tryk derefter på området Jacuzzi reparation let med fingeren for at sikre, at overfladen føles hårdt. Brug en blød klud og gnide stof, der kommer med din Jacuzzi reparationssæt til forsigtigt buff området reparation, indtil det er glattes væk i den omgivende overflade.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com