Hvordan at reparere Sump pumpen på Kenmore opvaskemaskine

May 12

Det er ikke usædvanligt for en Kenmore opvaskemaskine sump pumpen til at blive tilstoppet med sedimenter eller fødevarer partikler over tid, som derfor kan forstyrre pumpens normale funktion. Også, en sump pumpen kan udvikle en lækage, hvis dens gummipakning bærer og nedbryder. Når enten et af disse problemer opstår, skal du afmontere pumpen for at reparere problemet.

Diagnosticering af en tilstoppede Sump pumpe

De fleste Kenmore opvaskemaskiner har sump pumper med en lille skærm, der holder vragrester fra ind i pumpen og tilstopning det. Hvis opvaskemaskinen ikke er vedligeholdt, kan snavs hindre skærmen eller bryde det og tillader partikler at komme ind i pumpen. Hvis pumpen funktionsfejl, opvaskemaskinen vil ikke aflade helt, og vand vil forblive i opvaskemaskinen efter en cyklus ender. Normalt kan du reparere pumpen ved at rydde sin skærm.

Bekræfter en slidt Sump pumpen sæl

En vandtæt forsegling omgiver sump pumpen og forhindrer vand fra at komme ind den pumpe motor og kortslutning det. Hvis forseglingen bliver slidt, kan vandet komme ind i pumpen og lække nedenunder opvaskemaskinen. Da en opvaskemaskine kan udvikle en utæthed under for en række årsager, må du inspicere segl for at kontrollere det er slidt, før du kan reparere opvaskemaskinen.

Indledende opvaskemaskine demontering

For at adskille dine Kenmore opvaskemaskine, starte ved at fjerne bunden rack, der skal glide ud. Bruge et par tænger at Skru møtrikken, der holder spray arm på plads og løft den ud. Fjern plast bagsiden feed line arm af kraftigt dreje den med uret omkring 50 grader samtidig åbne dets klemme. Sætte armen til siden. Når disse komponenter er slukket, motoren og pumpen rum skal være synlige. Undersøge pumpens gummipakning. Hvis det er boblende op på siderne eller har adskilt fra den pumpe og motor rum, erstatte det med en ny fra Kenmore direkte eller en appliance-forhandler, der sælger Kenmore reservedele.

Sump pumpen demontering

For at adskille sump pumpen, starter ved at skrue de fire Torx skruer på dækslet til motor og pumpe så Fjern dækslet. Før du kan få adgang til skærmen for at rengøre den, skal du fjerne trisse mekanisme på pumpen. Det er fastgjort med skruer, der skal fjernes. Efter at tegne trisse mekanisme, skal du bruge en gammel tandbørste eller små krat pensel til at fjerne enhver sediment og mad partikler, der tilstopning skærmen, men ikke fjerne den faktiske skærm fra pumpen, da dette kan være udfordrende at geninstallere. Når du har renset skærmen, Saml motor og pumpe og fortsætte med at geninstallere de resterende dele indtil opvaskemaskinen er fuldt samlet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com