Hvordan at reparere tøj hårtørrer der ikke vil tørre

February 1

Hvordan at reparere tøj hårtørrer der ikke vil tørre

Tøj, der ikke vil tørre kunne betyde, at tørretumbleren varme mekanisme skal udskiftes. Før du installerer en udskiftningsenhed varme, være sikker på at inspicere din tørretumbler for at undgå unødvendige reparationer. Kontroller, om afbryderknappen er i orden, da dette kan have en virkning på den tørretumbler varmesystem. Sørg for, at døren er lukket, når de opererer tørretumbleren. Overveje at rense ud tørretumbler er udstødning duct før du udskifter den varme enhed for at fjerne støv og fnug, der kan forstyrre tørring.

Instruktioner

Udstødning duct rengøring

•Tag tørretumbler fra sin stikkontakt. Fjern de fleksible udstødnings kanalen fra tørretumbleren ved at skrue den klemme, der holder sikrer det på plads.

•Sæt en lange kanal børste eller fjer duster ind i udstødnings kanalen til at fjerne støv og fnug, hvis kanalen arbejde ikke kører gennem væggen.

•Anvend en våd-tør støvsuger til at fjerne støv inde i kanalen, hvis det forbinder til væggen. Indsæt en våd-tør vakuum wand ind i kanalen, så vidt det kan gå og vakuum ud i kanalen. Afbryde forbindelsen til anden enden af kanalen og gentage støvsugning processen fra anden enden. Vakuum den bageste port på tørretumbleren før du udskifter kanalen.

Erstatte indvendige varme mekanisme

•Tag tørretumbler fra strømkilden. Skubbe den tørretumbler ud fra væggen. Løsn skruerne, sikker udluftning kanal til udstødning på tørretumblerens bagpanel. Trække ud udluftning kanal fra udstødning port.

•Locate tørretumbler er adgang panel sammen med sin ledning og fjern skruerne med en stjerneskruetrækker. Bruge en møtrik driver til at fjerne de skruer, der sikker den tørretumbler bagpanelet, der dækker den tørretumbler kabinet. Indsæt en spartel mellem bagpanelet og side af tørretumbler kabinettet til at opløfte panel til fjernelse

•Locate en lang, lodret bronze enhed (den varme mekanisme) fra inde i tørretumbler er rum til højre. Fjern forsigtigt sin ledninger, der forbinder fra enheden til tørretumbler elektriske panel. Brug lang næse tænger til at fjerne grænsen termostat ledninger lige over den tidligere fjernede ledninger og termisk sikring ledningerne hvis tilgængelige.

•Find hex skruen på toppen af den varmeenhed og remmen, der sikrer det på plads. Fjern den øverste skrue af bæltet og fjerne hele enheden ud fra rummet. Skub den nye enhed, varme og erstatte alle ledninger, som det oprindeligt blev oprettet.

•Udskift bagpanelet og dækning på tørretumbleren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com