Hvordan at sætte en hårtørrer bælte på en Kenmore tørretumbler

August 30

Et højt popping lyde ret før tromlen i din Kenmore tørretumbler stopper spinding normalt indikerer, at dit apparat har brug for et bælte udskiftning. Mange mennesker finder udsigten til demontering deres tørretumbler kabinet for at få adgang til sin tromme lidt skræmmende. Udskiftning bælte i din tørretumbler Kenmore er en enkel proces, der vil have dit apparat tilbage i orden på ingen tid.

Instruktioner

•Tag din Kenmore tørretumbler fra strømkilden før du begynder bælte udskiftning proces for at eliminere risikoen for elektrisk skade. Shut off gasforsyningen til tørretumbleren, hvis det er relevant. Sikre, at alle el og gas til din tørretumbler har været slukket før du fortsætter yderligere.

•Tag skærmbilledet lint og lint skærmen boliger fra tørretumblerens top panel; afsætte de fjernede komponenter. Indsæt en spartel i rummet under det øverste panel; Brug det til at finde de metalclips ca 4 inches i fra hver side af panelet. Lægge pres på metal clips med din spartel, indtil de frigive. Løft det øverste panel og magert det tilbage til hvile mod væggen bag tørretumbleren.

•Skub spartel ind i rummet mellem de tørretumbler front og bund kick paneler. Lægge pres på de metal clips, der holder panelet kick, indtil de frigive. Indstil panelet kick til side med de andre fjernede tørretumbler komponenter.

•Løsn, men gør ikke fjerne de skruer, der sikre bunden af tørretumbler er frontpanel. Finde og fjerne de tilsvarende skruer på toppen af frontpanelet; der er afsat. Trække toppen af frontpanelet mod dig; Dette giver dig meget bedre adgang til tromlen af din tørretumbler Kenmore.

•Slip udskiftning bælte over den tørretumbler tromme; Sørg for, at den rillede side af bæltet vender nedad. Fjerne den gamle tørretumbler bælte og flytte udskiftning i bælte sporet. Find den motor samling i nederst til højre i tørretumbler kabinettet. Hæve stjernehjul trisse og tråd udskiftning bælte gennem det; krog i bæltet på motor til højre for stjernehjul trisse. Frigive stjernehjul trisse til at fuldføre bælte udskiftning proces.

•Reverse demontering instruktioner for at samle dine Kenmore tørretumbler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com