Hvordan at sætte en sneplov på min John Deere plæneklipper

February 17

Mange John Deere græsplæne traktorer har indbygget udstyr, der giver mulighed for fastgørelse af en sneplov. Selvom John Deere refererer til deres Sneskraber som en snerømningsskjoldet, er udstyr stort set den samme som slags sneplov, der normalt er knyttet til større lastbiler. Den væsentligste forskel er størrelsen. En snerømningsskjoldet er meget mindre end en traditionel Sneskraber. Når du køber snerømningsskjoldet, der vil passe på din specifikke John Deere Plænetraktor, vil du finde, at installationsprocessen er ligetil at fuldføre.

Instruktioner

•Locate montering huller på den forreste ramme af din John Deere. Du kan bruge monteringshullerne på de kantede parenteser til at finde de rigtige huller. Line hullerne på beslaget med hullerne på rammen. Bolt beslagene til rammen med de medfølgende bolte nødder og med din socket sæt. I nogle tilfælde påvirker den forreste kofanger på John Deere med montering af parenteser. Hvis dette er tilfældet, skal du fjerne bolte der sikre kofanger foran på rammen med din topnøgle sæt og placere kofangeren ud til siden.

•Laveste John Deere plæneklipperen dæk PTO løftestang til sin højeste position, sted en træ blok under hver side af dækket og derefter lavere dæk på blokkene. Fjerne de stifter, der holder maskinen dæks suspension stænger til lift stænger og skub derefter plæneklipperen dækket frem. Tage drivrem off PTO trisse monteret under motoren og derefter fjerne plæneklipperen dæk fra plæneklipperen. Placer dækket i en sikker tørt sted for vinteren.

•Installer de vægte, der fulgte med snerømningsskjoldet på bagsiden af John Deere plæneklipper. Vægtene passe på et beslag, der allerede er installeret. Du skal installere vægte for at modvirke vægten af snerømningsskjoldet.

•Sæt pivot støtte mod beslagene og line up monteringshullerne på pivot støtte med hullerne på beslagene. Sikre støtte til beslaget med gaffelbolt pins og øjeskruer leveres med snerømningsskjoldet.

•Sæt snerømningsskjoldet mod pivot støtte og line up monteringshullerne på klingen med monteringshuller på pivot støtte. Sikre bladet at støtte med de medfølgende møtrikker, bolte og din stik skruenøgle sæt.

•Locate push kanal forsamling. Dette er de beslag, der var forud monteret på bagsiden af snerømningsskjoldet. Det bolte til pivot støtte. Skub løft håndtaget i det runde hul på toppen push kanal forsamling. Fastgør håndtaget med gaffelbolt pin og cotter pin leveres med snerømningsskjoldet.

•Skub pivot stænger i hullerne placeret i hver ende af pivot akslen, der monterer til pivot støtte. Skub anden ende af stængerne huller placeret på lift håndtag. Sikre stængerne med den medfølgende hardware.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com