Hvordan at sætte kampe i jord at hjælp tomater vokse

December 24

Tilstedeværelsen af svovl i jorden kan støtte tomater, peberfrugter og andre grøntsager i natskyggefamilien. Svovl giver naturlig beskyttelse mod svamp trusler, som meldug, og holder også have skadedyr i skak. En måde at give den jord, hvorpå du vokser dine tomater med svovl er gennem brug af kampe, der indeholder svovl i tips.

Instruktioner

•Till i jorden, hvor du planlægger at plante tomater og bland i kompost til den foreslåede sats på kompost emballage. Hvis du bruger hjemmelavet kompost, bruge en nogenlunde 1-tomme lag og kombinere det grundigt med jorden.

•Dig et hul tre til fire gange størrelsen af tomat rodklump hvis du starter din tomater fra en sætteplante. Hvis du er plantning frø, grave et hul omkring 4 inches tværs og 6 inches dyb.

•Træk fire eller fem kampe ud af enhver matchbook. Tryk på kampene ned i jorden lige langt fra hinanden i bunden af det hul, du har oprettet.

•Brush 3 inches af jord tilbage i hullet over kampe og derefter placere rodklump af tomat plante sætteplante ind i hullet på toppen af jorddække, hvis du har en sætteplante. Fyld hullet tilbage med jorden hele vejen til toppen, hvis du er plantning frø. Tryk på 2 til 3 tomatfrø ned i jorden til en dybde af 1/8 til 1/4 tomme hen over det område, hvor du har tilføjet kampene.

•Gentag proces for hver tomat plante sætteplante eller sæt af frø, som du vil plante. Plante tomatstiklinger eller frø to til tre fødder fra hinanden til at give planterne på plads til fuldt modne.

Tips & advarsler

  • Lad ikke rødder af tomatstiklinger touch kampe du plante i jorden. Svovl i kampe kan brænde rødder, hvis det berører dem direkte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com