Hvordan at sætte keramiske fliser Over trægulve

March 27

Hvordan at sætte keramiske fliser Over trægulve

Trægulve er ikke den bedste undergulv for helt nye keramiske fliser. Karakter af træet får den til at udvide og kontrakt, kan forårsage injektionsmørtel i dit nye flise til knæk med bevægelse. Nogle entreprenører installerer dog keramiske fliser over trægulve med backer board. Backer bord er et underlag, der hjælper med at forhindre forskydninger i undergulvet. Før du begynder, Sørg for, at tilføjelsen af backer board og keramiske fliser ikke vil forårsage en dramatisk højdeforskel i Gulvbelægning fra et rum til næste.

Instruktioner

•Vacuum gulve til at fjerne alle rester.

•Measure og skær backer bestyrelsen til at passe hele rummet. Skære backer bord med en sav efter dine mål. Sprede 1/8-tommer tynd-sæt på gulvet. Placer backer bestyrelsen på gulvet og tryk det på plads.

•Find midten af rummet. Måle længden af den ene væg. Find midtpunktet på den modsatte væg. Køre en kridtstreg fra den ene side til den anden. Fastgør kridtstreg for at oprette en linje på gulvet. Gentag processen på de resterende vægge, skabe en stor "X" i midten af rummet.

•Spread flise lim på gulvet. Angive den første række af fliserne langs kridtstreg. Tryk på fliserne fast i limen. Fjern overskydende lim med en murske. Placer de resterende hele fliser i limen. Brug afstandsklodser mellem alle fliser til at holde fliserne jævnt fordelt.

•Klippe delvis fliser med en flise cutter. Måle den plads, hvor flisen vil blive fastsat. Mærke på ryggen af hver flise med en permanent markør. Levner nok plads til fuger. Klippe fliserne langs markeret. Indstille skære fliser på plads på gulvet. Tillad flise limen skal tørre natten over.

•Spread injektionsmørtel med en cementmørtel float. Tryk på injektionsmørtel ind i mellemrummene mellem fliser, og sørg for, at injektionsmørtel er komprimeret og fri for luftbobler. Tør væk injektionsmørtel fra toppen af fliser med en våd svamp. Skyl svamp ofte med rent vand. Lad injektionsmørtel tørre helt, før walking på gulvene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com