Hvordan at sætte min Frigidaire opvaskemaskine sammen

January 7

Frigidaire division af Electrolux producerer en bred vifte af bolig køkkenapparater, herunder en omfattende serie af opvaskemaskiner. Frigidaire opvaskemaskiner skal rydde op efter familiens måltider hurtig og bekvem. Men ligesom de fleste større apparater, Frigidaire opvaskemaskiner må lejlighedsvis vedligeholdelse skal være i ordentlig stand. Nedbryde opvaskemaskinen og fejlfinding problem komponenter er kun halvdelen af kampen. Sammensætte Frigidaire opvaskemaskine tilbage efter servicering det kan gøres, men novice gør-det-selv måtte ønske at konsultere en professionel.

Instruktioner

•Tag den elektriske strøm til Frigidaire opvaskemaskine før servicering. Tag stikket ud af apparatet eller flip den tilsvarende circuit breaker til positionen "Off". Find vand shut-off ventil under vasken. Dreje ventilen med uret for at slukke for vandforsyningen til opvaskemaskinen.

•Laveste pumpe og motor samling i gulvet i opvaskemaskinen. Nå under opvaskemaskinen og finde de fire fastholde faner i bunden af forsamlingen. Rotere fanerne 90 grader for at låse den pumpe og motor forsamling på plads.

•Find termistor på undersiden af den pumpe og motor forsamling. Klip de gule termistor ledninger til termistor terminaler. Sæt ledninger i nærheden af motoren i motor ledningsnet; Fastgør plastic-stik i sele beholder. Brug den samme proces til at tilslutte pumpen ledninger. Passe drain slangen på port på afløbet pumpe, og installere spændebånd.

•Sæt filter i gulvet i opvaskemaskinen, direkte på forsamling pumpedækslet. Sætte glas fælde på toppen af filteret opvaskemaskine. Holdning den nederste spray-arm support på glas fælde; Drej støtte 90 grader mod uret for at låse det på plads. Fastgør den nederste spray arm på støtte til at engagere de fastholde klip.

•Skub øvre og nedre opvaskemaskinen stativer på plads. Fastgør spray overarmen beslag på bunden af den øverste opvaskemaskine rack. Hold den øverste spray arm til beslaget; Installer og spænd plastic bevarer møtrik for at sikre komponenten. Fastgør den øverste vand rør til toppen af spray overarmen beslag.

•Hold kick plade til bunden af opvaskemaskinen og installere de to Phillips monteringsskruer. Tryk på panelet yderdøren til døren, og skub det lige ned til engagere fanerne låsning. Indsæt, og fastspænd skruerne i bunden af den indvendige dør til at slutte sig til de to dør-forsamling komponenter.

•Align skruen huller på bestyrelsens kontrol med skruehuller på Kontrolpanel; og spænd seks Phillips skruer. Sæt konsol båndet stik i bestyrelsens kontrol. Klip Kontrolpanel ledninger til styrekort terminaler og store hvide ledninger stik tilsluttes board-ledninger. Placer den beskyttende dække over bestyrelsens kontrol og installere de fire skruer.

•Hold Kontrolpanel forsamlingen til toppen af opvaskemaskine døren. Og spænd seks Phillips skruer for at fastgøre toppen af assembly til indre-dørpladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com