Hvordan at sætte plader på en ned pude Top

March 15

En ned pude top er en madras topper fyldt med gåsedun fjer. Ned pude er toppe knyttet til madrassen selv, så du ikke kan fjerne dem. De bløde fjer skabe en blødere madras, mens inderste fjedre i madrassen giver en fast sovende overflade. At lægge plader over en ned pude top adskiller sig ikke fra at lægge plader over en regelmæssig madras, selvom du ikke kan vende en pude-topmadras.

Instruktioner

•Vacuum overfladen af den ned pude-topmadras med slange vedhæftet fil i et vakuum. Dette vil fjerne støvmider eller andre allergener, som du ikke kan undgå ved at vende madrassen.

•Measure dybde af madras, herunder pillow-top med et målebånd. Madrasser med pude toppe er dybere end almindelige madrasser, og du har brug for målingen for at finde det relevante ark.

•Purchase en deep-pocket monteret ark der matcher din seng størrelse og din madras dybde og der er fire elastisk sider. Sprede arket over ned pude toppen og træk elastiske over de fire sider af madrassen.

•Lay en deep-pocket flad plade i din seng størrelse over lagen, med bredere hem vender hovedet bestyrelsen. Trække sider af arket, så det er endda, med en lige mængde af stof draperet over begge sider og fodenden af sengen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com