Hvordan at sætte pressede sukkerrør i en rund ryg stol

March 17

Hvordan at sætte pressede sukkerrør i en rund ryg stol

Pressede sukkerrør er næsten så nemt at sætte ind i en buet ramme som en flad. Købe rørsukker gjorden i dit valg af mønstre og holde det på plads med reed sløjfe limet ind i rillen omkring rammen af ryggen stol. Sukkerrør leverandører såsom H.H. Perkins Co tilbyder alle de materialer og værktøjer, du vil bruge. Perkins tilbyder et diagram, som indeholder små prøver af deres webbing mønstre, så du kan bedømme, hvordan fleksible hver kan være til at passe en kurve over din stol; i slutningen af 2010 var det prissat til $1,99.

Instruktioner

•Soak rørsukker gjorden i vand i 4 timer for at gøre den fleksibel. Det vil også udarbejde som det tørrer og blive mere stram i din stol tilbage.

•Center strop på rammen og justere dens lige linjer med dem af rammen.

•Bend kanten af webbing ind i rillen, begynder midt i toppen af rammen. Holde det på plads med en kile. Arbejde ud fra midten til siderne af den kant, holde webbing firkant til træramme.

•Træk webbing henslængt på tværs af rammen og kile det ind i rillen nederst center. Arbejde ud til kanterne, at tage sig til at holde stropper stramt cross-wise; glat langs rillen og kvadrat til rammen. Kile det sikkert.

•Bend webbing ind i rillerne på siderne af rammerne og kile den let. Den største spænding på gjorden skal være over den retning, der er flad; bruge spændinger i den vandrette retning blot for at undgå hængende på lodret.

•Køre den en tynd stribe af lim i den ene side af rillen i bunden af rammen. Skære i slutningen af spline i en vinkel. Tryk på spline ind i rillen bare indtil det vil holde for nu og arbejde rundt om ruden, limning bare videre og fjerne kiler, kun når du skal, især på de buede formater. Når du kommer tilbage til starten, skære spline for at mødes og matche sin begyndelse.

•Firm spline ind i rillen ved at trykke det i hele vejen rundt med en kølle. Tillade lim og stropper til at tørre i 24 timer før brug af stolen eller anvende pletten eller finish.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com