Hvordan at sætte sten omkring indlæg

January 1

Haven stillinger kan være en smerte at klippe eller trimme rundt, vælger så mange mennesker at finde måder at dekorere rundt om indlæg til at lette deres haven vedligeholdelse indsats. Omkring dit indlæg med sten vil sikre, at du ikke længere skal bekymre sig om de svære at nå pletter af græs samtidig med at den giver din have en ansigtsløftning. Så vent til en varm, solrig dag, komme ud din havearbejde gear og tilbringe dag udendørs.

Instruktioner

•Tag på dine handsker og grave omkring indlæg ved hjælp af dit håndklæde. Kun grave dybt nok til at fjerne græsset, og sørg for figuren--firkantet eller cirkulært--omkring stillingen er endda på alle sider.

•Line snavs i området gravet ud med haven liner. Foring snavs vil sikre, at græsset ikke vil vokse tilbage. Hvis du ikke ønsker at dræbe græsset i dette område, lad snavs afdækket.

•Fyld i området foring eller snavs med stone. Placere dine valgte sten omkring stillingerne, indtil du er tilfreds med deres holdning. Sørg for, at ingen snavs eller foring viser gennem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com