Hvordan at sætte stropper på en græsplæne stol

June 27

I stedet for at smide den græsplæne stol fordi gjorden rippe og flosser, erstatte gjorden og gør stolen som ny igen. Hvis du lære at sætte stropper på en græsplæne stol, kan du spare penge ved fastsættelse af stolen og ikke at skulle købe en ny. Gjord din egen græsplæne stole er let. Når du ser, hvor nemt det er, vil du spekulerer på, hvorfor du ventet så lang tid at lære at sætte stropper på en græsplæne stol.

Instruktioner

Hvordan at sætte stropper på en græsplæne stol

•Fjern alle gamle webbing på græsplæne stol. Dette gøres ved hjælp af en skruenøgle eller en socket, der passer til skrue nedenunder stolen. Hvert stykke af gjorden holdes på plads med en skrue i hver ende. Sørg for at du har alle de skruer, fjernes.

•Klippe din nye webbing for de vandrette og lodrette bredder af stolen. Sørg for at tilføje en ekstra to inches på hver stykke til folden du vil gøre når du vedhæfter web med skruen.

•Start tilføjer den lodrette gjord til stolen. Husk at gå under bagsiden bar, der forbinder sæde og ryg. Tage det første stykke af webbing. Fold over en tomme på slutningen og derefter bringe enderne til at lave en trekant. Derefter fold punktet i trekanten ned til Mød den nederste kant. Nu, tage søm og hammer og gøre din pilot hul midt i folden.

•Sæt skrue gennem pilot hul og brug skruenøglen eller stikket til at stramme skruen og stropper til stolen. Gentag denne proces for alle de lodrette stykker af webbing. Husk, i hver ende, du vil gøre folderne før knyttet til stolen.

•Start den vandret strop på sædet del af stolen. Gøre folder på hver ende og sæt skruer for at holde folden på plads mens du flette webbing ind og ud af den lodrette webbing. Derefter bruge skruenøglen for at spænde gjorden og skrue på stol rammen. Fortsætte denne proces, indtil du når toppen af ryggen.

•Klap stol op og lægge væk i en opbevaring skur til at holde sig ude af direkte sollys når den ikke er i brug. Dette vil hjælpe med at beskytte gjorden fra de elementer, der forårsager det til fordeling.

Tips & advarsler

  • Sørg for at alle skruer er stramme før sidder på stolen.
  • Aldrig bare lave en fold med gjorden, du behøver at gøre hver fold at gøre den stærkere webbing.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com