Hvordan at sætte stropper på et klaver Dolly

May 17

Hvordan at sætte stropper på et klaver Dolly

Når det er tid til at flytte dit klaver, kan du leje en specialiseret klaver mover, som han vil vide at tage dit klaver fra hinanden (hvis det er en grand), tage den til lastbilen og bringe det til sit nye hjem. Men hvis du vil flytte din piano selv, finder du at stropper holde klaver på plads, mens den er i transit, beskytte skrøbelige strygere og indre funktioner.

Instruktioner

•Measure afstand omkring dit klaver. Hvis det er en storslået, vil du tage to målinger. Først er afstanden omkring den bredere del af kabinettet, ned tæt på tastaturet; andet er afstanden omkring den smallere ende. Hvis det er en opretstående, du vil måle en gang, hele vejen rundt hele klaver lodret (op omkring tastaturet, ned på bagsiden bag strengen kabinet, tilbage til hvor du startede).

•Tilføj 6 inches til en fod til din måling for at få den ideelle længde af remmen. Denne slæk vil tillade dig at køre strop omkring klaver og under platformen på klaver dolly.

•Purchase klaver stropper fra en bevægende levering selskab. De kommer normalt i længder begynder kl 12 fod. Sørg for at den længde du vælger er større end det svar, du fik i trin 2. Vil du to stropper for en grand kabinet: én for hver af de målinger, du fandt i trin 1. For en opretstående, skal du også to stropper, men de vil være af samme længde.

•Køre den stropper i mellemrummet mellem platformen og de hjul runner på dolly. Kontroller, at du gå den korte vej, så Stropperne kan køre op og omkring klaver, som det hviler på platformen. Stropperne tillægger ikke platformen; du vil sikkert stropperne, når du spænde dem omkring streng kabinet (hvis det er en grand) eller klaver (hvis en opretstående).

Tips & advarsler

  • Klaver movers er bundet og forsikret. Med en investering af denne størrelse, vil du stærkt overveje at have en professionel flytte dit instrument.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com