Hvordan at sætte Vinyl fliser Over gamle Linolium gulve

August 25

Det er muligt at lægge vinyl fliser på toppen af en ældre linoleum gulvbelægning. De to etager er lavet af stort set de samme materialer. Dette giver mulighed for nye ordet for at holde sig godt til det gamle gulv. Et par grundlæggende hånd værktøjer er alt, der kræves.

Instruktioner

Om Vinyl flise

•Tag skoen molding naglet til bunden af din baseboard med hammer og flade bar. Sko molding vil være ca 1/2-tomme omfattende. Hvis der er ingen sko molding, er det bedst at fjerne baseboard. Når du har fjernet ordet trim, bruge din hammer og fladt bar at fjerne døren trim fra nogen døre i rummet.

•Sweep gulvet rent. Begynder i midten af den vigtigste døren fører ind i stuen. Måle bredden af døren. Hvis døren er 32 inches lang, bliver i midten af døren 16 inches. Mark afstand med din blyant. Dette er den placering, hvor du vil begynde at lægge fliser. Du vil lægge fliser på hver side af blyant mark og støder dem tæt sammen. Hvis fliserne er for store til døren, skal de skæres til at passe.

•SCOOP og sprede en 3-af-3-mund del af lim på toppen af den gamle linoleum. Gør ikke lim nogen længere end du er i stand til komfortabelt. Limen skal fastsætte for en periode, som anvist på beholderen. Dette kan være alt fra 30 til 90 minutter. Når limen er tørret og blevet tacky, kan flisen anvendes til afsnittet limet.

•Fortsæt at anvende lim, lad det tørre og lægge fliser i hele lokalet. Brug din boks kniv og lige kant til at skære kortere flise stykker. Måle den bredde, som du har brug for med din målebånd før opskæring flisen. De cut flise skal placeres tættest på væggen og under eventuelle kabinetter.

•REINSTALL trim, du har fjernet når du er færdig med at lægge gulvet. Det er muligt, at du muligvis skal trimme bunden ud af døren trim før at sætte den tilbage på plads. Brug din hånd sav til at skære mere end 1/8 tomme ud af bunden af kabinettet.

•Du kan i første omgang rense dine værktøjer og dine hænder med varmt sæbevand. Hvis limen er blevet alt for hårdt, skal du bruge maling fortynder til at rense det ud.

Tips & advarsler

  • At fjerne trim gør det muligt at lægge fliser tættere på væggen. Når trim er geninstalleret, vil det skjule enhver ujævn nedskæringer. Æglæggende vinyl fliser kan tage længere tid end traditionelle flise på grund af tørretiden på limen. Tillad dig selv et par dage til at installere flisen.
  • Sørg for, at du tillader vinyl lim til at tørre til en klar farve. Hvis du lægger fliser for tidligt, limen vil aldrig tørre og det vil fortsætte med at sive igennem til kanter, hver gang at det er trådt på.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com