Hvordan at sikre elementer i en skygge Box

April 10

Hvordan at sikre elementer i en skygge Box

At skabe en skygge box er ligesom at gøre en tre-dimensionel scrapbog. Souvenirs, skatte, barnedåb kjoler og fodbold trøjer er alle varer du kan finde hængende på en væg i en skygge box. Der er flere måder at sikre elementer i en skygge box, afhængigt af vægt og dimensioner af varen. Stoffet er enkel at sikre med knappenåle, men en tung medalje eller et glas objekt kan have brug for en stærk auto krop trim klæbemiddel. Uanset hvad du beslutter at placere i din skygge box, er der en måde at sikre det.

Instruktioner

•Klippe et stykke af krog og løkke fastener til bagsiden af en medium - let, ikke-stof element. Skræl krogen og loop fastener apart og læg halvdelen af varen og anden halvdelen på filt sikkerhedskopiering af din skygge box. Sted krogen og løkke fastener igen sammen og stå backboard op for at sikre din nipsting bliver sat. Tilføje mere end én sektion af krog og løkke fastener til at bære en tungere objekt.

•Sæt lige stifter eller sikkerhedsnåle gennem filt sikkerhedskopiering af boksen skygge, derefter gennem undersiden af et stof element. Benene skal ikke være synlig og vil sikre stof på plads. For større stof skærme som en barnedåb kjole, pin hver skulder og de to nederste hjørner af kjole til at holde det vises korrekt.

•Sæt klæbende billede bøjler på bagsiden af en medium til tunge emne du gerne vil vise. Bøjler er pakket efter vægt, så køb størrelse og styrke til at passe din skat. Disse bjælkesko kan fjernes let med ingen skader på filt eller elementet sikrede skygge box. Følg producentens anvisninger for anvendelse af bøjler.

•Pinch en lille mængde af kroppen trim lim og rulle den mellem fingrene for at aktivere den. Denne gummiagtigt stof vil holde nogle af emnerne tungeste sikkert i boksen skygge, men limen er let fjernes ikke fra din vare eller filt. Tryk på lim på bagsiden af det element, du ønsker skal vises, og tryk det mod filten opbakning. Holde elementet i sted for et par minutter efter anvisningerne på pakken.

Tips & advarsler

  • En vintage-inspirerede skygge box, bruge en gammel broche til pin elementer til filt backboard.
  • Stå backboard oprejst, efter at du har sikret elementer for at sikre de forblive på plads.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com