Hvordan at sikre træpaneler på Metal Hat kanaler

November 26

Metal hat kanaler anvendes som forskalling materiale til fastgørelse af indvendige vægmaterialer til en væg, murværk, hvilket resulterer i en mur, der er endda og sand. Vedhæfter træpaneler til metal hat kanaler kræver skruer, der selv bor i hat kanalen og har en lille, let skjult skrue hoved, som du kan udføre en problemfri installation. Der er en skrue, specielt designet til dette formål, der ligner en efterbehandling søm bruges når du vedhæfter den træpaneler og trim til træ studs.

Instruktioner

•Tag på dit sikkerhedsbriller og sted No. 2 magnetiske Phillips hoved adapteren i slutningen af skrue pistol.

•Sæt ark af træpaneler mod metal hatten kanaler og indstille en No. 6, 1-tommer pilot-punkt finish skrue ind i slutningen af No. 2 magnetiske Phillips hoved adapter tip.

•Køre den pilot-punkt skrue ind i midten af den højeste kanal placeret bag den træpaneler. Hold skruen i en søm i den træpaneler. Dette vil holde vægten af de træpaneler, mens du fortsætter med skrue den træpaneler og skruen i panelets forsænket sømme.

Uddelingen af træpaneler. Sørg for, at træpaneler sidder helt og holdent mod væggen. Kør en ekstra skrue i midten af hvert metal high hat placeret bag træpaneler, startende fra toppen og arbejde din vej til bunden af paneler, at holde skruerne i panelets sømme.

•Work ud fra midten af træpaneler, placere en skrue 12 inches på center eller tættere, afhængigt af layoutet forsænket søm af træpaneler til at sikre træpaneler til metal hat-kanaler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com