Hvordan at skabe balance mellem en vind Generator Rotor

May 26

Hvordan at skabe balance mellem en vind Generator Rotor

Vinden generator rotorer rotere ved hastigheder lige fra omkring 40 rpm til flere hundrede rpm. Du roterer problemfrit, skal rotoren være afbalanceret med hensyn til hvert enkelt blad og den fysiske opstilling af vinger på navet af rotoren. Hvis det ikke er afbalanceret, rotoren vil vibrere og forårsage svigt af vingerne, at hubben eller lejerne fordi vibrationerne vil indføre understreger, at komponenterne ikke er designet til at modstå.

Instruktioner

•Kontrollér balance mellem de individuelle vinger. Vedhæfte en klinge til dens placering på rotoren og placere blade og rotor fladt på en støtte, der passerer gennem centrum af rotoren vinkelret på vingen. Veje spidsen af bladet. Nøjagtigheden af afbalancering vil afhænge af hvor præcist støtten er placeret og præcis tip vægten af hvert blad. Skudspidserne blade skal alle have samme vægt. Afhængigt af den klinge materiale, små mængder kan være skrabes eller tilføjet eller lille vægte kan monteres for at opnå identiske tip vægte.

•Kontrollér afstande mellem knivene. Placer rotoren fladt på en glat overflade og måle afstande fra blade tip til blade tip og blade tip til rotoren center. Hver klinge tip skal være på en lige stor afstand til sin nabo knive og alle blade tips bør være den samme afstand fra byens rotor. Hvis rotoren har kun to vinger, linje fra blade tip til blade tip skal passere gennem byens rotor og vingen tips skal være på en lige stor afstand fra byens rotor.

•Kontrollér den roterende arrangement af blade og rotor for at sikre vingerne passerer gennem den samme plads som de tænder. Med rotoren monteret på vindgenerator, måle afstanden fra en klinge tip til et punkt på masten. Hver klinge tip skal igennem den samme plads i samme afstand fra masten. Denne måling kan træffes på forskellige punkter for at sikre rotation er glat. Men det er lettest at måle præcist på det punkt, hvor en blade tip er på sit laveste position og bladet er i overensstemmelse med masten. Vedhæfte en stang til masten og bered det for at angive, hvor spidsen af hver klinge passerer. Hver klinge tip skal forløbe på nøjagtig den samme afstand. Ingen blade bør være tættere på eller længere væk fra masten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com