Hvordan at skabe balance mellem et centralvarmeanlæg

November 3

Et centralt varmesystem vil ikke opvarmes et hjem jævnt hvis luftstrømmen ikke er afbalanceret. Ujævn luftstrømmen distribution forårsager temperatur til at variere i hele huset. Dette fører til konstant kæmper over termostaten som alle i familien forsøger at få den perfekte temperatur i deres værelser. Dit centralvarmesystem bliver også mere energieffektive, når det ikke skal køre hele tiden for at udjævne hver temperatur zone.

Instruktioner

•Juster håndtaget på luften registrerer i hvert værelse, således at de er i åben position. Du skal måske bruge et kosteskaft eller step stigen at nå løftestænger på luft registrerer monteret højt oppe på væggen. Klart ud eventuelle blokeringer foran luften returnere registre. Hvis luften ikke kan flyde tilbage i registrene, vil opvarmningsanlægget system kæmpe for at opvarme hjemmet effektivt.

•Drej varmelegeme på et par minutter og Find rum og entreen i dit hus, der er ved at blive opvarmet ujævnt. Gør opmærksom på alle områder, der er unormalt varm eller kold. Normalt vil der være en luft register i nærheden af de steder, hvor temperaturen ændres betydeligt.

•Juster luften registrere løftestænger delvist lukke udluftninger i de værelser, der blev for varmt. Du ønsker blot at skære ned på luftstrømmen for nu, ikke at lukke det ud helt. Du vil re-test varmer og justere ventilationen igen, hvis nødvendigt.

• Lad ovnen køre i et par minutter til at teste om ændringer i registrene har løst problemerne. Skære ned for varmen, der går ind i de varmere værelser vil aflede mere varme ind i andre værelser. Dette er ofte nok af en ændring i balance ud varmen i hele huset. Hvis du er stadig at finde nogle værelser eller gangarealer, der er for koldt, åbne luft registre i disse områder så bredt som muligt at øge luftstrømmen.

Tips & advarsler

  • Nogle typer af centralvarmeanlæg har dæmpere bygget-i klimaanlæggets. Disse støddæmpere gør det nemt at begrænse luftstrømmen i hvert afsnit af huset. Du kan også indgå en professional opvarmning og air conditioning selskab for at tilføje balancering dæmpere til din eksisterende kanalsystemet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com