Hvordan at skære en Backsplash for forretninger

June 24

Hvordan at skære en Backsplash for forretninger

Installere en backsplash ofte indebærer skære enkelte backsplash fliser til at passe de smalle kanter af flisebelægning overflade eller i nærheden af stikkontakter. Mens skære fliser til kanterne normalt indebærer en enkelt lodret klippe langs flise, kan nedskæringer til at rumme stikkontakter være kompliceret, især når stikkontakten falder i midten af en backsplash flise. Selvom kompliceret, med ordentlig mærkning proces for skæring linjer og det korrekte skæring udstyr, kan du gøre netop placeret nedskæringer til at passe flisen gnidningsløst på plads omkring forretningen.

Instruktioner

•Installer backsplash fliser, som du ville normalt, indtil du når den stikkontakt område hvor du skal klippe en flise til at passe omkring udskæring i væggen.

•Tag et backsplash flise og Placer det over flise til højre for forretningen. Sørg for at flisen er på den samme rækkehøjde som den overliggende flise, således at du opretholde ordentlig fælles hullerne efter installere den nylig cut flise. Flytte flisen leftward, indtil kanten af flisen er selv med udskæring i væggen. Markere top- og bundkanterne af udskæring på venstre side af flise med en markør.

•Sæt opskæring flise til flise under stikkontakt, overlappende det som du gjorde flise til højre. Hæve flisen, indtil toppen er selv med i bunden af den elektriske udskæring. Markere de venstre og højre kanter af påklædningsdukke på den øverste kant af flisen.

•Indstil opskæring flise på en flad overflade. Sted en lineal på hver af de fire markeringer på fliserne og bruge den til at udvide markeringerne helt på tværs af ansigtet af flisen. Den firkantet område inden for markeringerne er området for fjernelse til at passe fliser omkring backsplash.

•Sluk flisen over og bruge markeringer langs kanten til at overføre streger på forsiden til bagsiden af flisen. Disse vil være din skæring linjer.

•Sæt flise ansigt-ned på platformen af en våd flise så med en af de skære linjer på linje med savklinge. Vælg linjen skæring tættest på flise kanten. Du skal planlægge din nedskæringer, så du skære væk så lidt af flisen som muligt, forlader som meget hele flise resterende som du kan for at udgør størstedelen af dækningen af plads, med en lille flise tops nødvendigt for at dække kanter omkring forretningen.

•Klippe ud af området skitseret i kvadrat, markerer placeringen af forretningen med saven. Følg linjerne skæring med bladet, skære mod den inderste kant af outlet mærkning. To horisontale nedskæringer fra kanten af flisen til langt kanten af forretningen så lave to lodrette linjer fra outlet kant tættest på kanten af flisen mod kanten længst væk. Fjern den midterste stykke og derefter foretage en endelige cut til at fjerne selve outlet fra flisen, forlader kun den flise kant brik, der passer omkring flisen. Denne proces vil efterlade dig med en U-formet snit gennem det meste af flisen, med en lille kant til at fuldføre outlet dækning. Samle brikkerne og vende tilbage til forretningen. Test at skære fliser ved at placere det i nærheden af stikkontakten uden de afskårne del resterende.

•Adhere cut flise til væg, som normalt, omkring forretningen med flise klæbemiddel og en hakket murske til at sprede selvklæbende

Tips & advarsler

  • Hvis stikkontakten falder mellem to backsplash fliser, skære de nødvendige del fra begge fliser, holde afstand fugen mellem fliserne intakt, derefter montere både fliser omkring forretningen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com