Hvordan at skære en Bullnose hjørne perle i en døråbning

October 14

Hvordan at skære en Bullnose hjørne perle i en døråbning

En af de mere vanskelige aspekter af efterbehandling drywall efterbehandling hjørner, især uden for hjørner, som dem du finder i en døråbning. Da hjørner vil ofte se mere end deres andel af slid og ælde, selv et ordentligt færdige hjørne kan begynde at chip eller forværres efter års trafik passerer det. En løsning til hjørne, efterbehandling og bære er at bruge en bullnose hjørne perle. Disse passer over hjørnet og giver en slidstærk perle på hjørnet. Bullnose hjørnet perlerne er lavet af plastik og skal skæres til størrelse, når du installerer dem.

Instruktioner

•Spray lim på nederste hjørne af døråbning hjørne. Placer en firkantet base til bullnose adapter på limen. Være sikker på den nederste kant af adapteren er selv med de nederste kant om hjørnet gips plader.

•Spray lim på den øverste kant af hjørnet. Placer en endedæksel på drywall der. Kontroller ende cap skod fast til den øverste kant af hjørnet.

•Measure afstanden mellem den nederste kant af endedæksel og den øverste kant af adapteren. Dette vil være længden af bullnose hjørne perle kræves for din døråbning hjørne.

•Measure dit hjørne perle og skære det til længde med et sæt af tin snips. Spray lim langs længden af døråbning hjørne og sted hjørne perle på hjørnet. Lad limen tørre helt, før du gør noget mere efterbehandling arbejde på hjørnet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com