Hvordan at skære en Epoxy harpiks køkkenbordet

December 18

En epoxy harpiks køkkenbordet er slidstærkt og billigt. Skære gennem denne slags counter er lidt tricky, fordi det er nødvendigt at skære igennem harpiks langsomt nok, så at du ikke knæk den resterende harpiks eller skade nogen anden del af tælleren. Da harpiks er så hårdt, er en diamant kniven og boret nødvendigt at skære rent igennem køkkenbordet.

Instruktioner

•Indstil hvor du har brug for at gøre cut på disken. Du kan have til at skære disken under installationen for at gøre det passe i et bestemt område eller skal du kan skære en figur for en vask eller stovetop, som du vil installere over køkkenbordet.

•Draw omridset af det klip, som du agter at gøre med en blyant. Bruge en lige lineal til at hjælpe dig med at tegne streger, sprød og stabil.

•Tag på høreværn, øjenbeskyttelse og en støvmaske. Bore gennem hjørner af disposition med lidt ¼-tomme diamant boremaskine. Brug 2-tommer hulsav til at forstørre de små huller til 2 inches i diameter.

•Indstil saven så at det vil gøre en 1/8-inch deep cut. Så 1/8 tomme dyb langs de skærende linjer øverst på køkkenbordet. Sæt blade til så på ¼ tommer. Så langs linjerne opskæring igen. Indstille saven til at skære 1/8th tommer dybere end ¼ tommer måling. Skære linjerne igen. Fortsætte med at øge dybden af snit hver gang med ca 1/8 tomme, indtil disken er skære hele vejen igennem. Skære en lille mængde ad gangen forhindrer tælleren fra revner.

•Klart væk alle støv fra området. Bruge en tør klud først, derefter tørre væk eventuelle resterende støv med en fugtig klud.

•Brush nogle harpiks sealer på de udsatte områder af køkkenbordet. Dette vil forsegle harpiks og forhindre yderligere skader. Tillad sealer til tørre i 24 timer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com