Hvordan at skære en Fascia Board på de udvendige hjørner

September 11

Fascia er placeret på kanten af taget, fastgjort til hjemmets spær ansigt (stykke træ til tag strøer sikrede). Fascia kan være lavet af vinyl eller aluminium, men dens installation er den samme. Etageadskillelsen er installeret nedenunder fascia. Du behøver dog ikke at erstatte etageadskillelsen for at erstatte fascia. På det udvendige hjørne, skal fascia skæres og mitered langs bunden for at oprette en stram fold.

Instruktioner

•Start fra en fascia stykke venstre kant og foranstaltning 5 1/2 inches til højre. Markere denne længde i nærheden af fascia's øverste og nederste kant. Tegne en linje, der forbinder de to varemærker ved hjælp af en lige kant. Skær langs linjen med en tin snips.

•Measure fra bunden af den F-kanal (som er den krog i bunden af spær ansigt) til undersill (toppen af spær ansigt). Fratræk 1/8 tomme fra denne måling.

•Measure fra 5 1/2-tommer stykke af fascia's nederste kant op. Markere på fascia der angiver højden du målt i trin 2. Flyt ned den fascia længde, placere et par mere højde mærker. Tegne en linje, der forbinder højde mærker med en lige kant. Skære fascia langs linjen med en tin snips.

•Klik fascia stykke og læg den ansigt på en flad arbejdsoverflade. Foranstaltning 2 3/4 inches over fra den fascia venstre kant, langs den nederste kant og på bagsiden. Markere denne måling på den fascia nederste kant og tegne en lige streg ned på fascia bagsiden. Dette er 5 1/2-tommer længde af fascia midterlinje.

•Hold en vinkelmåler langs den fascia nederste kant, centreret over varemærket du lavede i trin 4. Gøre en 45-graders linje på venstre og højre side af den midterste linje ved hjælp af en vinkelmåler. De to linjer bør mødes på mark fra trin 4 til at danne en vinkel på 90 grader.

•Klippe to 45 graders linjer med en tin snips til at fjerne et lille stykke fra den fascia nederste kant. Hold en metal lige kant langs den linje, du trak i trin 4. Bøje fascia over metal lige kant indtil de to skærer du bare lavet mødes.

•Anbring fascia hjørne cap du lige lavet over spær ansigt 's udenfor hjørne. Den fascia nederste kant kroge over F kanal på bunden af spær ansigt. Sikre fascia i sted med rustfri søm.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com