Hvordan at skære en glasfiber brusebad Stall

January 25

Nogle gange nødt du til at skære glasfiber brusebad stall for at fjerne den. Andre gange er der et vindue eller andre obstruktion, at du nødt til at skære væk fra glasfiber brusebad stall. Enten måde, glasfiber er svært at skære, så Forbered for lidt anstrengelse, når du forsøger job. Skære en glasfiber brusebad stall at passe ind i et space kræver, at du tage nøjagtige målinger og markere stedet omhyggeligt. Bruger tommelfingerreglen, når man skærer det: altid måle to gange og klip en gang.

Instruktioner

•Tag målinger hvis du skære glasfiber til at passe ind i et område. Hvis du vil gøre enhver fejl, det er bedre at skære lidt væk. Dette er også et problem, da det er svært at skære små skiver af glasfiber.

•Tag på en maske og sikkerhedsbriller før du gør enhver skæring. Processen frigiver små glasfiber stykker, og disse er farligt. Du ønsker ikke at få nogen i øjne, næse eller lunger. Overveje iført en billig regnfrakke med håndled tapede og en malers hat til at holde glasfiber støv fra dig. Bære handsker.

•Sørg klar over, at nogle producenter af fiberglass brusekabiner indsætter et lag gips mellem lag af glasfiber til at give det mere stivhed. Når du rammer lag, vil du opdage en sky af støv fra gips. Stop når støvet starter og har en våd/tør butik vakuum klar til at suge det væk. Du bør også have fan vil sigte mod et åbent vindue, hvis det er muligt at fjerne så meget støv som muligt.

•Vælg ret type så når du skære en glasfiber brusebad stall. Husk, at færre tænderne i din klinge, de grovere din cut. Du kan bruge en bajonetsav eller et puslespil for at gøre cut. Hvis du er ligeglad hvordan finish ser fordi du skære ud glasfiber, fungerer enhver blade. De grove vinger med færre tænder er for træ. En metal kniven opretter en finere cut. Du får flere problemer kontrollere bladet, hvis det er til træ, men det er hurtigere end den klinge og der er mindre støv. Nedstrygere også arbejde.

•Prøv en router til at skære glasfiber brusebad stall, hvis du bare fjerner den. Bruge en lille router. Sæt klingen til tykkelsen af glas. Du vil fjerne tilbageslag på denne måde. Simpelt hen bøje væk hjørner, da routeren ikke vil klippe dem.

•Tag tøjet så hurtigt som muligt at forhindre at glasfiber fra irriterende din hud efter du skære glasfiber brusebad stall.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com