Hvordan at skære en Jig for Vinyl sidespor

March 21

Hvordan at skære en Jig for Vinyl sidespor

Når du har brug at skære vinyl sidespor, du normalt måle og skære hvert stykke individuelt. Dog er der en bedre og nemmere måde at skære sidespor. Du kan skære en jig i stedet for at skære hver stykke én efter én. En jig er en skabelon eller ramme til at styre din skærende værktøj. For vinyl sidespor, kan din jig hjælpe dig skære jævnt længder af træbeklædningen. Du kan designe en jig at skære enhver størrelse af sidespor du ønsker.

Instruktioner

•Measure bredde af træbeklædningen du vil bruge til dit hjem med et målebånd. Registrere tal på et stykke papir. Dette vil være den måling, du bruger, når du skærer jig for din vinyl sidespor.

•Measure bredde for din vinyl sidespor på to stykker krydsfiner og markere den med en blyant. Derefter måler og gøre en anden mark to inches længere end den oprindelige måling du har markeret. Skære de to stykker træ langs den anden mark med en træ sav. Du har derefter to strimler, der er to inches længere end bredden af dit sidespor.

•Kontrollér en halv-tomme skåret på den første mark, som er den oprindelige bredde af din sidespor. Dette vil gøre et hak på træ strip. Derefter snit parallelt med længden af træ-striben. Du har en L-formet stykke er to inches længere end din sidespor, men har et hak, der er præcis den samme bredde af din sidespor.

•Klippe den tredje stykke træ i form af en trekant. Brug måling af din sidespor som længden af to sider af trekanten.

•Lay de to træ strimler man skærer i trin 3 på toppen af den trekantede stykke træ du skære i trin 4. Juster stripsene, så de flugter med to sider af trekanten. Position to strimler så at notch du skære streamens slutning af trekanten. Tillægge trekanten ved hjælp af en elektrisk sømpistol, søm i et søm omkring to inches fra hver ende af træ-striben strimler.

•Brug dit jig at skære din sidespor. Sted jig langs kanten af vinyl sidespor. Juster notch til slutningen af sidespor. Skær langs anden siden af trekanten jig med en hobbykniv, ved hjælp af siden af trekanten med de andre træ strimmel fastgjort som skæring guide.

Tips & advarsler

  • Arbejde på en flad, stabil overflade, mens du foretager dine jig.
  • Save og nytte knive er meget skarp, så vær forsigtig, når du arbejder med dem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com