Hvordan at skære en kælder Perimeter afløb

March 4

Nogle gange behandler kælderen oversvømmelse spørgsmål kræver drastiske ændringer i kloaksystemet. Hvis du har valgt at placere en perimeter afløb i din kælder, skal du fjerne betonplade omkring omkredsen af kælderen. Den bedste metode til at fjerne slab proper indebærer en god mængde af manuel arbejdskraft fra skære pladen til at bryde det i stykker lille nok til at trække væk. Selv om labor intensive, processen er ikke svært og kan afsluttes med de rette værktøjer ved hånden.

Instruktioner

•Mark en linje langs omkredsen af din kælder gulvbelægning 16 inches fra bunden af væggene ved hjælp af et stykke kridt. Måle direkte fra væggen i en 90-drgree vinkel med et målebånd til at foretage visse du opretholde en lige stor afstand, og bruge en lige kant til at holde din perimeter linje lige langs Væggens længde.

•Dæk dine øjne med et par af beskyttelsesbriller, placere en partikel maske over din mund og sat på et par arbejdshandsker og øre beskyttere. Flytte en tilkoblet konkrete sav til linje langs en af væggene, og Placer savklinge i overensstemmelse med kridt. Starte saven og flytte det langs kridtstreg, skære gennem kælderen slab med kniven. Følg linje langs hele trukket omkredsen, indtil du har et snit linje, der omkranser rummet.

•Line spidsen af en pneumatisk jackhammer med snit langs kanten af en af væggene. Vinkel værktøjet lidt mod væggen for at undgå at skære i siden af pladen mod midten af rummet. Bryde igennem betonen med den jackhammer, arbejde din vej langs linjen. Når du bevæger jackhammer langs kanten af linjen cut, bør slab bryde i mindre bidder, der er lettere at fjerne. Fortsætte med at bryde slab langs hele omkredsen af kælderetage.

•Fjern den knuste beton fra gulvet, trawlet ud af kælderen i store spande til at fjerne afstanden mellem pladen og væggen. Efter at bryde gennem slab, bør du kunne se sidefod under væggen. Måle afstanden mellem sidefoden og de resterende slab med målebåndet. Du har brug for 12 inches af plads til perimeter afløb installation. Hvis rummet er mindre end 12 inches, markere en ny skæring linje på plade til at udligne forskellen og skære omkredsen med så igen. Bryde op den nye stykke engangs slab med jackhammer, og træk det væk.

Tips & advarsler

  • Leje tilkoblet beton saw og jackhammer fra en udstyr leje butik eller et hjem forbedring butik.
  • Beskyt dig selv mod flyvende vragdele ved at bære stål-tå støvler, tunge arbejdshandsker og beskyttelsesbriller. Beskyt dig selv længere væk fra støj af skærende værktøj med et par ørepropper, og fra konkrete støv med en respirator.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com