Hvordan at skære en køkken Counter

January 14

Hvordan at skære en køkken Counter

Installere nye bordplader kan dig spare dig en masse penge, da labor er en stor del af renovering omkostninger. Forskellige køkkenbordet materialer kræver forskellige værktøjer og forskellige skære teknikker. Brug altid forsigtigt for at beskytte dine øjne, hænder og andre dele af kroppen, når skære materialer der kan chip eller splinter. Beskytte dine gulve med presenninger, hvis det er nødvendigt, og rense og bortskaffe snavs korrekt for at undgå indånding. Afhængigt af materialet som din counter er lavet, kan du ønsker at følge din bys farlige materialer bortskaffelse retningslinjer.

Instruktioner

Laminat og plast

•Anvend en standard cirkulær så med en krydsfiner kniv til at skære laminat eller plast bordplader. Oprette en jig fra skrot ¾ tommer krydsfiner og klamper fra ½-tommer-tykke skrot pine. Trimme den base og korte side af jig med en rundsav og installere spiken på den korte side.

•Settle jig på plads til at guide de klip, som du ønsker at foretage. Bruge en pres klemme til at fastgøre den på undersiden af bordpladen. Placer rundsav mod den nærmeste kant af din første snit.

•Drej på saven. Vælg en hastighed, som du nemt kan styre. Anvend moderat pres at skær bladet i køkkenbordet, så skubbe saw sideværts langs kanten af jig, ved hjælp af konstant, medium pres, indtil snittet er fuldført.

Marmor og granit

•Measure ud nødvendige nedskæringer og markere dem på stenen med en kontrastfarve skyggen af kridt. Sætte på beskyttelsesbriller og kraftige handsker. Bruge en Akku rundsav med en kontinuerlig diamond kniven.

•Vælg det første klip, som du ønsker at foretage. Ende nedskæringer er de nemmeste at begynde. Sted klinge af saven mod slutningen af kridt som for denne nedskæring.

•Drej saven på en moderat hastighed, der er nemt for dig at styre og anvende konstant pres til at skære igennem marmor eller granit. Pause hver 2 til 3 minutter og let tåge sten med vand fra en sprayflaske til at forhindre overophedning. er færdig med at gøre alle dine nedskæringer denne samme vej.

Solid kompositmateriale

•Vælg en router så med en hårdmetal-spids kniv til at foretage store nedskæringer i solid komposit materiale bordplader. Bruge en trim sav med carbide-tippes bits til mindre nedskæringer og efterbehandling nedskæringer. Har ekstra vinger og/eller bits på hånden.

•Measure ud nødvendige nedskæringer og markere dem på overfladen af solid komposit materiale køkkenbordet med blyant. Foretage større nedskæringer først. Sted routeren så mod slutningen af den første mark og skubbe klingen gennem solid komposit materiale med moderat pres; afslutte alle de store nedskæringer på denne måde.

•Line smule af trim så med udgangen af den første markerede små snit. Bruge lys til moderat pres for at tvinge så gennem den solide kompositmateriale, indtil snittet er færdig og færdig med alle de små stykker på den samme måde. Presse bit i trim så let mod områder, der kræver efterbehandling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com