Hvordan at skære en område tæppe

June 7

Område tæpper er en god måde at definere plads inden for et stort eller akavet formede værelse. Du kan placere tæppe under et spisebord, en pejs at forankre en siddepladser arrangement eller udstående fra under en seng for at skabe et lunt sted til fødder lander første ting om morgenen. Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse område tæppe og har en klar idé om, hvordan du ønsker at bruge tæppe.

Instruktioner

•Measure dimensioner i rummet hvor du gerne vil bruge en område tæppe. Overføre disse dimensioner til 1/4-inch millimeterpapir ved hjælp af en lige kant og en blyant. Bemærk placeringen af døre, dør gynger, vinduer, ordet ventilationskanaler, loft lamper og enhver værelse feature, der bør overvejes i tæppe placering.

•Indstil størrelsen af området tæpper ved hjælp af et par retningslinjer. I en spisestue, skal tæppet være stor nok til, at når mennesker, der sidder ved bordet trække deres stole tilbage, stolene bliver stadig på tæppet. I en stue, skal tæppet tuck under forbenene af sofa og stole. I et soveværelse, skal tæppet være stor nok til at overskride siderne af sengen af mindst 3 fødder på hver side.

•Measure for et stort område tæppe ved at måle den fulde størrelse af rummet. Identificere og måle nogen møbler, der er placeret mod væggen. De fleste møbler, der placeres mod vægge er mindre end 2 fødder dyb. Du gerne vil at møbler til at hvile på det eksisterende gulv, så reducere størrelsen af området tæpper af mere end 2 fødder på hver side til en selv udseende.

•Drej løber nedad på en ren Beton overflader, der ikke kan blive beskadiget af tæppe knive. Måle og markere dine færdige dimensioner på bagsiden af tæppet. Bruge et lang stykke af straight skrot tømmer som en lige kant, så du har skåret linjer.

•Klippe tæppe med et tæppe kniv og tæppe sakse, være omhyggelig med at skære helt igennem tæppet og nogen tæppe opbakning.

•Paint rå kanten af gulvtæppet med hvid lim med en 1-tommer engangs maling børste. Dette vil reducere flosser. Tillad lim til at tørre helt.

•Finish kanter helt ved at anvende en farve koordineret bindende bånd rundt om hele tæppet. Bruge en hot limpistol til lim kant tæppe fibre til bindende bånd. (Det er ikke nødvendigt at male edge med hvid lim, hvis du installerer et bindende bånd.)


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com