Hvordan at skære en perfekt 45 grader

January 21

Hvordan at skære en perfekt 45 grader

Den enkleste og traditionelle, måde at skære en perfekt 45 graders vinkel med en miter box og så tilbage. De er både billig, ofte sælges som et sæt og tilgængelige ethvert sted, der sælger Tømrer værktøjer. Gering kasser hold et stykke arbejde, som regel en støbning, og gør det muligt at skære både 45 og 90 graders vinkler. Tilbage Save er korte, let sav med små tænder, der gør glat smalle nedskæringer. De kaldes tilbage Save fordi de skære på ryggen, eller træk, slagtilfælde - ikke front eller push, slagtilfælde af saven. Begge værktøjer blev opfundet til, og bruges stadig til at skære krone og trim støbninger og billedrammer.

Instruktioner

•Measure og mærke toppen af din cut med en lineal og en blyant. For eksempel, hvis du er gennemskæring molding for en ramme, der er uden for dimensioner af 10 inches af 10 inches, gøre en blyant markere 10 inches fra slutningen af støbning.

•Lay en skrot stykke 2 x 4 eller lignende skrot af tømmer i bunden af boksen gering. Skrot træ vil tillade dig at skære helt igennem din støbning eller andre stykke uden ardannelse i bunden af boksen.

•Indstil gering boks på en flad overflade. Arranger støbning i boksen gering, så den blyant mærke du har lavet på støbning flugter med apex slidsen til 45 grader i boksen gering

•Hold molding mod bagsiden af boksen gering med den ene hånd. Indsæt gering sav i 45 graders slot i boksen gering med anden hånden. Så gennem støbning.

Tips & advarsler

  • Skåret i gering først, derefter skæres stykket træ til længde påkrævet. Denne måde, hvis du laver en fejl eller skade spids ende, kan du bare skære en anden spids.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com