Hvordan at skære en Premade laminat bordplade

February 8

Hvordan at skære en Premade laminat bordplade

Laminat bordplader består af to lag: en partikel bestyrelsen substrat og en laminat overflade. Sprødt og tilbøjelige til at skår, laminat lag præsenterer en skæring udfordring. Ud over en fintandet finish blade, løsning til at skabe rene snit gennem laminat er malertape. En stribe af tape over den så stien holder laminatet på plads, forhindrer revner og resulterer i en ren-kantet køkkenbordet.

Instruktioner

•Sæt den laminat bordplade på en flad overflade med laminat side vender opad. Trække et målebånd på tværs af køkkenbordet. Strække målebånd til den ønskede dimension af snittet, og markere dimensionen direkte på køkkenbordet med en markør. Flytte målebåndet til den modsatte side af køkkenbordet, og markere de samme måling på den modsatte side af køkkenbordet; disse modsatte mærker tillade dig at tegne en lige linje tværs over den bordplade overflade.

•Lay en indramning firkantet eller lineal på køkkenbordet. Justere indramning firkantet eller lineal, så det skaber en lige linje, der løber gennem både markør mærker. Mens du holder på pladsen eller lineal i sted, brug en markør til at lægge linjen på køkkenbordets overflade; denne linje repræsenterer placeringen af snittet.

•Lay en stribe af malerens tape direkte over linjen cut. Vend køkkenbordet, således at dens partikel bestyrelsen side vender opad. Gentag processen for layout for at oprette en anden identisk cut linje på undersiden af bordpladen. Tillægger en rundsav en finish klinge, og justere savklinges dybde til at skære igennem hele køkkenbordet. Sæt på sikkerhedsbriller og høreværn.

Slå rundsaven, og snit gennem linjen lagt ud på den maler tape. Fjern resterende maler tape fra den bordplade overflade, og tør blæk fra laminat med en fugtig klud.

Tips & advarsler

  • Brug kun maler tape under layout; maler tape efterlader ikke en klistret restprodukt, når det er fjernet.
  • Støtte begge sider af udskæringen nedefra; Hvis du tillader det afskårne stykke for tidligt falde, vil laminatet knække.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com