Hvordan at skære en rustfrit stål Køkken Backsplash for forretninger

October 15

Rustfrit stål giver en moderne, rene look til dit køkken. Dette look er udvidet gennem rummet ved at installere en rustfrit stål backsplash. Før backsplash er installeret, skal de korrekte dimensioner taget og givet til producent eller distributør til at foretage nedskæringer. Dog skære ikke mange af disse virksomheder huller til at rumme stikkontakt covers. Oprette disse huller til de korrekte specifikationer uden behov for dyrt udstyr eller ekspertise.

Instruktioner

•Measure placering og dimensioner af forretninger på væggen. Brug denne måling til at oprette en kridtet skitse på rustfrit stål backsplash ark. Dække kridtet skitse med malerens tape for at beskytte den tilstødende rustfri stål overflade fra skader.

•Slip på et par af sikkerhedsbriller og solide arbejdshandsker. Oprette en fordybning i det øverste venstre eller højre hånd hjørne af tapede-off rektanglet med en center punch. Hold punch på hjørnet og slå det hårdt tre til fire gange med en hammer. Indrykningen giver dig en bedre idé hvor at bore.

•Opret en hul gennem depression med en boremaskine. Holding boret lige, langsomt bore gennem indrykningen indtil det punkterer overfladen. Hullet behøver ikke at være perfekt men skal være stor nok til at begynde at skære igennem backsplash.

•Klippe langs siderne af malerens tape med tunge plademetal sakse. Snit også behøver ikke at være perfekt, men stor nok til at rumme dækslet til outlet.

•Sand skære kanterne glat med et stykke af fine sandkorn sandpapir før centrering forretningen dække over i hullet for at sikre, at det er stor nok. Hvis hullet ikke er stor nok, skåret en anden del af backsplash væk med den metal sakse.

Tips & advarsler

  • Knytte rustfrit stål backsplash til et arbejdsbord med klemmer, så det ikke bevæge sig under opskæringen.
  • Hvis den er tilgængelig, skal du bruge et puslespil til at oprette snittet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com