Hvordan at skære en slagge blok væg

July 11

Hvordan at skære en slagge blok væg

Skære igennem slagge blok er en beskidt, rodet og støvede job, men det er nødvendigt for at skabe døråbning, vindue eller adgang åbninger i kældre. Aske blokke er lavet af beton, der er blevet støbt i en fabrik. Aske blokke har været brugt i mange år for hus og bygning fonde, især crawlspaces. Aske blokke varierer i størrelse, men er typisk 16 inches lang, 6, 8, 10 eller 12 inches lang og 8 inches høj.

Instruktioner

•Mark åbning længde og bredde der bruger et niveau for at finde en ægte og plumb område for åbningen.

•Tag på din respirator maske og krog op slange til nærmeste hane. Slå 14-tommer-bladet beton saw og let flytte klingen langs blyant linjer til at score blyant mærkerne.

•Drej på slangen til en lys sive og har en ven med en respirator på også hold slange over en af de linjer, du vil skære. Tænde en butik vakuum med et filter i det at trække støv ud af luften, mens skæring. Drej på saven og skære langs score mærker du har lavet, at holde slange over saven rislende langs væggen for at forhindre støv fra samler sig i luften. Skåret så dybt som saven vil skære. Sørg for at du slå slangen ud når afsluttet skæring. Holde den butik vakuum kører i et par minutter efter opskæring.

•Tag din sledge hammer og ramte hjørnerne af de blokke, du vil fjerne. Blokkene vil bryde langs linjen du klippe. pund ud den resterende slagge blok indtil du står tilbage med åbning gennem slagge blok.

•Rengør op alle slagge blok stykker og kassere dem. Bruge butik vakuum til at suge op udlignede støv fra skære åbning.

Tips & advarsler

  • Hvis du skærer en åbning for en vinduet eller døren, skal du muligvis grave jord i dette område før skære åbning. Snavs skal i front og sider til vinduet eller døren være understøttet af støttemure.
  • Slagge blok vægge er ofte bærende vægge. Du skal installere en header og jack studs for at bære vægten af denne del af strukturen. Jo større åbning, jo større header vil skulle være. Overskrifter bør aldrig være mindre end to 2-by-8 tommer tømmer naglet sammen.
  • Dette projekt sparker ud en masse støv og kan være meget farligt, hvis respirator masker ikke er slidt. Hvis du føler dig på alle svimmel eller ør, stoppe med at arbejde straks og gå udenfor for frisk luft. Ikke Fortsæt med at arbejde, indtil du er sikker på at dine motoriske færdigheder ikke er blevet kompromitteret.
  • Udvis forsigtighed når opererer beton så.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com