Hvordan at skære en slids i flise

October 11

Hvordan at skære en slids i flise

Uanset om du søger på en væg installation eller en etage installation, er der forskellige tidspunkter, når du bliver nødt til at skære fliser omkring forskellige elementer, lige fra bordplader til vægarmaturer til opvarmning og air conditioning ventilationskanaler. Mens der er mange cutting protokoller, du kan bruge, er den hurtigste og mest effektive måde at bruge en springet-cut flise våde sav, som kombinerer springet effekten af en gering sav med funktionerne skæring i en flise våde sav. På den måde kan du hurtigt og effektivt skære ventilen og komme videre med resten af installationen.

Instruktioner

•Mark din brik af flise i overensstemmelse hermed. Måle fra den nærmeste fuld flise stykke installationsudskæring udluftning og overføre disse målinger til din brik af flise. Du vil enten har et L klip, en U-cut eller en hel udskæring, der skal fjernes fra stykket af flise.

•Sæt stykket af flise på bakken. Sikre springet arm af saven er låst på sit laveste punkt, så du kan skubbe stykker på bakken gennem bladet. For L-cut, blot skubbe stykke af flise i bladet og skære de to linjer af L ud til fjerne udskæring.

•Klippe den U-formede del af fliser i en lignende måde. Først, skubbe flisen i bladet, mens det hviler i skuffen, så at du skære begge sider af U ned til den nederste linje, der forbinder de to sider. Slukke for saven og hæve springet arm. Vend stykket af flise, så at det hviler på sit ansigt på bakken. Tænd saven og skubbe klingen i stykket af fliser til at skære den nederste del af U, som er faktisk lige, som halvdelen af en kasse. Fjerne cut-out.

•Klippe ud af hullet skærer fra bagsiden af stykket af flise. Markere nogen komplet kasser i en flise på bagsiden af flisen. Sæt flisen på bakken. Springet skære alle fire sider fra bagsiden. Skubbe klingen langsomt så at du ikke klippe for langt forbi de stiplede linjer. For fred i sindet, kan du skære bare genert af kravene egentlig boks og tryk derefter på udskæring på hjørnet af saw bakke, således at den falder ud af stykket.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhed gear, når skære fliser.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com