Hvordan at skære en tørretumbler udluftningsanordning lige

October 2

Hvordan at skære en tørretumbler udluftningsanordning lige

Tørretumbler udluftninger er den kanal, der giver opvarmet luft at strømme ud af tørretumblere. Som den opvarmede luft strømmer ud, er mere varme leveret til tørretumbleren, hvilket gør det effektivt. De fleste tørretumbler udluftninger er cylindrisk form. Enderne af tørretumbler udluftninger kan ses på ydersiderne af bygninger med skrå dækker beskytte dem. At sikre at den tørretumbler udluftningsanordning rør har en lige kant sikrer, at det passer udendørs beskyttelsestapen. Tørretumbler udluftninger i sidste ende skal udskiftes efter anvendes rutinemæssigt, og professionel bistand er normalt ikke nødvendige.

Instruktioner

•Hold to standard 8.5-tomme-ved-11-tommer stykker papir vandret. Sikre, at kanterne er flush. Tape 8.5-tomme sider sammen for at skabe en 8.5-tomme-af-22-tommer stykke papir.

•Sno papir omkring tørretumbler udluftningsanordning røret. Sikre, at papirets kanter er flush, når de to ender af papiret touch eller wrap omkring hinanden.

Uddelingen toppen og bunden af papiret til den tørretumbler udluftningsanordning rør ved hjælp af tape. Tape begge ender sikkert samtidig med at top- og bundkanterne forbliver flush.

•Tag på læder handsker og stikke et hul i røret ca 2 inches over papiret med en gren af den tin snips. Sikre, at hullet er stort nok, at du kan passe den hele gren i indersiden af tørretumbler udluftningsanordning røret.

•Klippe rør med tin snips. Start med en nedadgående bevægelse, opererer de tin snips præcis hvordan du betjener et par saks. Skære mod papiret, men ikke skære ind i papiret.

•Klippe omkring den øverste kant af papiret ved hjælp af tin snips. Du vil skære i tapen mens du arbejder din vej rundt på papir. Undgå opskæring i papiret, fordi det tjener som din straight edge til at skære.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com