Hvordan at skære en væg for at opbygge et spisekammer skab

October 20

Når du tilføjer et spisekammer skab til køkkenet, skal du tage plads enten fra køkkenet selv eller et tilstødende rum. Skære en åbning i væggen giver dig adgang til et andet rum og skaber den ru åbning for pantry døren når skabet er indrammet og bygget. Før du begynder at skære hul i væggen, du har brug for en nøjagtig plan for pantry.

Instruktioner

•IDENTIFY placering af pantry skabet. Den nemmeste løsning er at vælge en sektion af køkkenet muren uden nogen kabinetter på det så du ikke mister nogen opbevaring eller køkkenbordet plads.

•Decide på typen af døre, du vil bruge på pantry. En regelmæssig dør er en mulighed. For en bredere adgangspunkt, overveje bi-fold døre, som giver dig en større åbning. Bestemme størrelsen af dørene, før du begynder at skære hul i væggen, som du kun ønsker åbningen lidt større end døren og rammen, så du ikke behøver at reparere en stor del af væggen.

•Mark dør størrelse på væggen. Føje 3 inches til hver side og top ud over dimensioner af døren og dets ramme. Dette giver mulighed for yderligere indramning til støtte for døren.

•Tag gips og drejebænk eller drywall, der dækker dette afsnit af muren på begge sider af åbningen. Brug en sav eller hammer til at banke ud af materialet. Inspicere området bag væggen for at kigge efter elektriske ledninger eller andre utility linjer du skal flytte for at rumme dør.

•Klippe off studs i det område, hvor du vil placere døren ind i det nye spisekammer. Du har nu en åben vægplads til at begynde opførelsen af pantry skabet. Når skabet er bygget, vil du ramme åbningen og installere døren for at fuldføre pantry.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com